R5 7600 sistem nasıldır?

Bütçe
50.000

tuxah

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar resimde göreceğiniz sistem ve Palit ekran kartı hakkında yorumlarınız nelerdir? Fiyat bandı olarak aşağı yukarı 50k.

Dosya Ekleri

• IMG_1130.jpeg
    IMG_1130.jpeg
    67 KB · Görüntüleme: 66
Arkadaşlar resimde göreceğiniz sistem ve Palit ekran kartı hakkında yorumlarınız nelerdir? Fiyat bandı olarak aşağı yukarı 50k.
Sıvı soğutucuyu değiştirin 120MM yetmez 240mm olması lazım.

Teşekkürler, haklısın.

Bir sorum daha olacaktı, bu sisteme 24.5 inç bir monitör düşünüyorum çünkü yüksek çözünürlük gerektiren oyunlara kıyasla rekabetçi oyunlarla daha fazla ilgileniyorum ve 27 inç bana açıkçası biraz büyük geliyor bu yüzden öneriniz nedir? 27 inçe geçeyim mi yoksa CPU, GPU ikilisinden mi kısayım?

Son düzenleme:
Teşekkürler, haklısın.

Bir sorum daha olacaktı, bu sisteme 24.5 inç bir monitör düşünüyorum çünkü yüksek çözünürlük gerektiren oyunlara kıyasla rekabetçi oyunlarla daha fazla ilgileniyorum ve 27 inç bana açıkçası biraz büyük geliyor bu yüzden öneriniz nedir? 27 inçe geçeyim mi yoksa CPU, GPU ikilisinden mi kısayım?
24.5 inç daha iyi olur. Yani fiyatı nedir bilmiyorum ama modelini vereceğim. BenQ Zowie XL2546K önerimdir. Fiyatı unuttum ama gerçekten çok iyi bir monitör. 27 inç geçmeye gerek yok. Zaten tercihiniz değilmiş.

Ram imkan varsa 6000mhz olursa iyi olur. AMD resmi açıklaması "sweet point" uclk:mclk 1:1 oran için 6000mhz. Soğutucu 240mm olursa iyi olur. Anakart düşük kalmış hangi seçenekler var bilmiyorum ekran görüntüsü olduğu için, yükseltilebilirse iyi olur. PSU'da FSP marka öneririm.

Sıvı soğutucu yok zaten sistemde, ayrıca seçili hava soğutucu gayet yeterli bu işlemciye, boşuna 240mm sıvıya para vermesine gerek yok.

Ram imkan varsa 6000mhz olursa iyi olur. AMD resmi açıklaması "sweet point" uclk:mclk 1:1 oran için 6000mhz. Soğutucu 240mm olursa iyi olur. Anakart düşük kalmış hangi seçenekler var bilmiyorum ekran görüntüsü olduğu için, yükseltilebilirse iyi olur. PSU'da FSP marka öneririm.
Bütçe kısıtlı olduğu için bir yerlerden kısmam gerekti dolayısıyla daha fazla yükseltemiyorum. Hazır bir sistem olduğu için RAM'i yükseltebiliyorum ama daha farklı bir PSU ve Anakart modeli seçemiyorum, en iyi seçenek bu.

Sıvı soğutucu yok zaten sistemde, ayrıca seçili hava soğutucu gayet yeterli bu işlemciye, boşuna 240mm sıvıya para vermesine gerek yok.
7600x'e kıyasla 7600'e geçme sebebim ısı problemiydi zaten, sıvı soğutucuya gerçekten gerek yoksa bu soğutma sistemi yeterlidir diyelim o zaman.

Sivi sogutucuya gerek yok, ak400 guzel. Seçeneklerde varsa ak620 de olur.

Bu arada baska bir b serisi anakart var mi? Sectigin anakartin vrm power limiti vardi yanlis hatirlamiyorsan, 90 w.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı