R5 7600 sistem nasıldır?

sarisan677

Yoctopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bu şekilde alıyorum ekran kartı hariç 30.000 TL tutuyor. Ekran kartı olarak da 5070 serisi çıktıktan sonra karar vereceğim. Fiyat vb. duruma göre AMD ya da 4070 s alabilirim. Değiştirmem gereken ya da kötü ola bir parça var mı?

İşlemci: AMD Ryzen 5 7600.
Anakart: MSI B650M Gaming Plus Wi-Fi'ya da MSI Pro B650M-P
SSD: Kingston KC3000 PCI-e 4.0
RAM: Patriot Viper Venom RGB 32 GB (2x16) DDR5 6000 MHz CL30.
İşlemci soğutucusu: Thermalright Phantom Spirit 120 SE.
Güç kaynağı: MSI MAG A750GL gen5 750W Power Supply.
Kasa: Corsair iCUE 3000D RGB airflow.

• Şahsen RAM konusunda Gskill, Corsair, Kingston dışında tavsiye etmem. Orada karar sana kalmış.
  • Kasa olarak daha iyi bir şey bak derim. Bende bu kasa var, malzeme kalitesi iyi ama eksiklikleri de fazla. SSD bölmesi yok, kablo saklama kısmı yok, kablo toplayıcı düzeni yok. Çok giriş seviyesi kasa. Şu an fiyat farkı nedir bilmiyorum ama NZXT H5 Flow almadığıma pişman olmuştum.

RAM konusunda kime sorduysam bunu tavsiye etti o yüzden tercih ettim diğeri ile arada 1500 TL fark var.
Kasa olarak sizin dediğiniz ile arada 1700 TL fark var ama tabii bütçe kısmaya çalıştığım uygun olması için bunu seçtim.
Psu gelirsek o kadar iyi mi hiç yorum vb bir şey yok İnternette genelde bunun yerine high PowerPoint falan önermişti ama ondada düzgün yorum yok diye buna karar verdim

Daha önceden böyle bir sistem yapacaktım ama 9700 fazla okur cok gerek yok dediler sizin topladığınız gibi daha mı iyi performans verir sistem anakarti Benin eski seçtiğimi koymussunuz 7700 yapacaktım 9700X e yakın diyorlardı performans açısından.

Son düzenleme:

İkisi arasında devasa bir fark yok şahsen bütçem hangisine daha uygunsa ben onu seçerdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…