R5 7600 sistemde TLOU P1 işlemciyi %100 kullanıyor

VolinTR

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Network
Oyunu açtım ve hiçbir şey yapmadım güncel değerler bu şekilde dostlar. %100 CPU kullanıyor yaklaşık 25-30 dakikadır. Henüz oyuna bile başlamadım.

1766013937547.png

Normal. 2 gün önce bitirdim. Ryzen 7 9800x3D işlemciyi dahi %100 kullanan bir oyun. Optimizasyon özürlüsü. Yalnız ilk başta oyuna girerken “göllgelendirici önbellek yükleniyor” kısmını atlamayın. Zaten bir kere 3-5 dakika bekletiyor daha çıkmıyor. Yazı geçtikten sonra 1 tuş'a basıp devam edin.Yine oyunda benim işlemci 70 derece civarı takıldı yani sizde de normal. Oyun sıkıntılı biraz. Part 2 öyle değil şu an oynuyorum o daha stabil bir RDR2 değil stabiliikte ama part 1'den daha iyi en azından.

Normal. 2 gün önce bitirdim. Ryzen 7 9800x3D işlemciyi dahi %100 kullanan bir oyun. Optimizasyon özürlüsü. Yalnız ilk başta oyuna girerken “göllgelendirici önbellek yükleniyor” kısmını atlamayın. Zaten bir kere 3-5 dakika bekletiyor daha çıkmıyor. Yazı geçtikten sonra 1 tuş'a basıp devam edin.Yine oyunda benim işlemci 70 derece civarı takıldı yani sizde de normal. Oyun sıkıntılı biraz. Part 2 öyle değil şu an oynuyorum o daha stabil bir RDR2 değil stabiliikte ama part 1'den daha iyi en azından.
Teşekkürler hocam. Dediğiniz gibi gölgelendirici önbellek yükleniyor kısmı yüklendikten sonra işlemci kendine geldi şu an oyun içerisindede çok stabil bir seviyede oynatıyor. Teşekkürler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı