R5 7600 ve 4060 Ti sistem nasıldır?

Kötüyse söyle hangisi ve neden kötü? Ben size sormak için konu açtım.
Söylüyoruz anlamıyorsunuz. O paraya sistem toplanmaz diyoruz. Daha iyi sistemler hazır olarak var diyoruz. Ama inat ediyorsunuz.

Söylüyoruz anlamıyorsunuz. O paraya sistem toplanmaz diyoruz. Daha iyi sistemler hazır olarak var diyoruz. Ama inat ediyorsunuz.
Hocam benim sistemimdeki kasa sıvı soğutma destekliyor mu? Biraz araştırdım ama bulamadım. Ayrıca dediğiniz sisteme tekrardan bir bakacağım.

Hocam benim sistemimdeki kasa sıvı soğutma destekliyor mu? Biraz araştırdım ama bulamadım. Ayrıca dediğiniz sisteme tekrardan bir bakacağım.
Destekleyip desteklemediğini bilmiyorum.

Adam öneri istemiyor arkadaşlar sadece bu sistemin bileşenleri nasıl diye soru sormuş. Burada uyumludur veya darboğaz yapar yapmaz gibi cevaplar vermeniz gerekirken o parça olmaz şunu al daha ucuzu var bunu al diyorsunuz. İstese kendisi de alır ama kafasında bunu beğenmiş dizmiş. Bilgisayarın uyumluluğu, sıkıntıları, kronik sorunlu ekipmanları var ise bunlar hakkında bilgi istiyor sizden. Benzer bir sistemi arkadaşıma toplayacağız ve bilgi toplamaya çalışıyoruz ama herkes Teknosa çalışanı gibi başka malı satmaya çalışıyor. Sistem iyi mi kötü mü yazan yok delirirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
@SeaSide0326 Adam iyi midir kötü müdür yazmış. Bende kötü olduğunu söyledim çünkü fiyatına göre alınmaz bir sistem. Biri sana "70 bin liraya RTX 4070 almak istiyorum sence iyi mi?" dese iyi mi diyeceksin?

Kanka elbette alma derim ama 1 kere derim devamında fikri alma yönünde ise olumlu olumsuz tarafını söyler geçerim 5 sayfadır öven ya da sorun sıkıntı anlatan yorum görmedim ona yanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kanka elbette alma derim ama 1 kere derim devamında fikri alma yönünde ise olumlu olumsuz tarafını söyler geçerim 5 sayfadır öven ya da sorun sıkıntı anlatan yorum görmedim ona yanıyorum.

Adamı ikna etmeye çalıştık sonda bıraktık yani artık beynimde kısa devre olacak duruma geldim. Bir yanda 4060 Ti bir yanda 4070 biz alamıyoruz başkalarımıza yararımı dokunsuz istiyoruz.

Adamı ikna etmeye çalıştık sonda bıraktık yani artık beynimde kısa devre olacak duruma geldim. Bir yanda 4060 Ti bir yanda 4070 biz alamıyoruz başkalarımıza yararımı dokunsuz istiyoruz.

Kanka nisana doğru benim arkadaşa dizeceğiz o zaman mevduatı söyleriz yardımcı olursanız ne mutlu çünkü şu an bir bakayım diyorum R5 7600 R5 7500F'ler diğer yanda 4060 4070 AMD ekran kartı desek RX 6800 falan kafam allak bullak oluyor zamanı gelince yardımınızı isterim agam

Hocam nisana çok çok yükselir yerel seçimlerden önce alın. Tavsiyem en erken ne zaman alabiliyorsanız o zaman alın. Yerel seçimler olmadan önce bile fiyatlar yükselmiş olacaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…