Yeni bir sistem topluyorum, R5 7600 işlemci ve RTX 4070 ekran kartı olacak, 650W yeterli gözüküyor ama ilerle upgrade olursa diye 750/850W bir PSU almak istiyorum önceliğim sessiz ve sıkıntısız bir marka olması. Sessizliği ile bilinmesinden dolayı Be Quiet markasını düşündüm ama emin olamadım. Yardımcı olabilir misiniz?
Corsair CP 9020252 EU RMX Serisi RM850X Shift 850 W 80+ Gold ATX 3.0 PCI e 5.0 Tam Modüler Güç Kaynağı özelliklerini incelemek ve en uygun fiyata satın almak için hemen tıkla!
Corsair CP 9020252 EU RMX Serisi RM850X Shift 850 W 80+ Gold ATX 3.0 PCI e 5.0 Tam Modüler Güç Kaynağı özelliklerini incelemek ve en uygun fiyata satın almak için hemen tıkla!
Evet bunun 1000W olanını kullanıyorum. 0db modu var, belirli bir yüke girene kadar çalışmamakta fanlar. 10 yıl garantisi var. Yalnız kablo bağlantı kısımları yan tarafında bilginiz olsun. Yeni bir ürün zaten, geçtiğimiz yıl çıktı.
Amazondan da alabilirsiniz, ufak bir fark var ama amazondan almaya değer. Amazon.com.tr
Tabiki amazon için ekstra fark verilir. siz yüksek performanslı bir sistem ile mi kullanıyorsunuz Tom's hardware'de 2021 modeli için 30db ye yaklaşan Noise vermişler, biraz yüklenince yüksek bir ses olmaz değil mi?
Birde kabloların yan tarafta olması neyi etkiliyor kasa olarak büyük ihtimalle Be quiet 500DX alacağım.
Ben R5 7600x ve 4070ti sistem için kullanıyorum. Biraz ileriye yönelik olması için aldım. Belirttiğim üzere ben gayet memnunum. Hatta kullanmış olduğum arctic lf2 sıvı soğutmanın fan sesi daha belirgin buna kıyasla. Amazondan alın, deneyin. Beğenmezseniz zaten 1 ay iade süreniz var, olmadı geri gönderirsiniz. Gayet sessiz çalışmakta şuan için. Sistem yüküne göre 20-25db aralığında değişiyormuş seviyesi.
Giriş bağlantılarının sol taraftan olduğunu unutmayın, buna göre alın. Ayrıca alternatif olarak fsp hydro serisinr de bakabilirsiniz. O da kaliteli psu.