5 512260 Hectopat Katılım 3 Ocak 2022 Mesajlar 3.514 Çözümler 27 1 Ağustos 2023 #11 Gordrhain dedi: RDR2, AC Valhalla, Dying Light 2 ve Bannerlord gibi oyunlar oynayacağım. 2K Ultra'da darboğaz yapmazlar diye anladım doğru mu? Genişletmek için tıkla... Hafif yapabilir ama sorun olmaz.
Gordrhain dedi: RDR2, AC Valhalla, Dying Light 2 ve Bannerlord gibi oyunlar oynayacağım. 2K Ultra'da darboğaz yapmazlar diye anladım doğru mu? Genişletmek için tıkla... Hafif yapabilir ama sorun olmaz.
the.OA Hectopat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 260 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2023 #12 Gordrhain dedi: RDR2, AC Valhalla, Dying Light 2 ve Bannerlord gibi oyunlar oynayacağım. 2K Ultra'da darboğaz yapmazlar diye anladım doğru mu? Genişletmek için tıkla... yapmaz hocam
Gordrhain dedi: RDR2, AC Valhalla, Dying Light 2 ve Bannerlord gibi oyunlar oynayacağım. 2K Ultra'da darboğaz yapmazlar diye anladım doğru mu? Genişletmek için tıkla... yapmaz hocam
Georgy Zhukov Hectopat Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 967 Çözümler 1 Yer İzmir 1 Ağustos 2023 #13 Gordrhain dedi: RDR2, AC Valhalla, Dying Light 2 ve Bannerlord gibi oyunlar oynayacağım. 2K Ultra'da darboğaz yapmazlar diye anladım doğru mu? Genişletmek için tıkla... Yapmaz yapsada hafif yapar.
Gordrhain dedi: RDR2, AC Valhalla, Dying Light 2 ve Bannerlord gibi oyunlar oynayacağım. 2K Ultra'da darboğaz yapmazlar diye anladım doğru mu? Genişletmek için tıkla... Yapmaz yapsada hafif yapar.