R5 7600X - 4070S sistem 1080p'de darboğaz yapar mı?

CanberkBaki

Hectopat
Merhaba 2-3 hafta sonra sistem toplamayı düşünüyorum, FPS oyunları oynadığım için 1080P'den yükseltmek istemiyorum, buraya sistemi bırakıyorum, rica etsem yorumlar mısınız?

Ryzen 5 7600X
Galax RTX 4070s
MSI Pro B650M-B 6800MHz.
Patriot 32 GB (2x16) Viper Venom EXPO 6000MHz CL30 RAM.
Kingston 1TB NV3 6000 MB-4000 MB SSD.
MSI MAG Force 120a B65 650W 80+ kasa
Cooler Master Hyper H411 soğutucu. (değiştirebilirim)

Değmez sırf görüntü için. Onun yerine ekran kartını yükseltir bence.

2 ışık için performanstan kısmak bence de mantıksız. Ben RGB sevmem zaten No RGB setuplar hayalim.

2 ışık için performanstan kısmak bence de mantıksız. Ben RGB sevmem zaten no RGB setuplar hayalim.

Bende RGB'siz sistem seviyorum bence daha şık duruyor RGB bana göre aşırı çocukça duruyor. Onun yerine ekran kartını yükseltmek çok daha iyi olur.

Bende RGB'siz sistem seviyorum bence daha şık duruyor RGB bana göre aşırı çocukça duruyor. Onun yerine ekran kartını yükseltmek çok daha iyi olur.

2 ışık için performanstan kısmak bence de mantıksız. Ben RGB sevmem zaten no RGB setuplar hayalim.

Sizin attığınız setuplardada bol bol RGB vardı zaten de neyse siz haklı olun ne diyeyim ben şu anki sistemimi sadece performansına bakıp aldığım için pişmanım çok kötü görünüyor beyaz ekran kartı ışıkları faldır taşı gibi parlayan büyük hava soğutması falan var PSU kabloları da sarı kırmızı falan işte neyse o yüzden estetiğe önem veriyorum.

Sizin attığınız setuplardada bol bol RGB vardı zaten de neyse siz haklı olun ne diyeyim ben şu anki sistemimi sadece performansına bakıp aldığım için pişmanım çok kötü görünüyor beyaz ekran kartı ışıkları faldır taşı gibi parlayan büyük hava soğutması falan var PSU kabloları da sarı kırmızı falan işte neyse o yüzden estetiğe önem veriyorum.

Konunun haklılık ile ilgisi yok ki hocam sen görüntüye önem verirsin ben performansa bana göre görüntü gereksiz daha iyi bir ekran kartı almak varken sırf RGB diye bir şeye fazla para vermem açıkçası sana göre de benim düşündüğüm şey saçmadır haklı veya haksız yok yani.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı