Böyle bir sistem topladım. Ekran kartı az kullanılmış 2. el alacağım. Sizce fazla-eksik bir parça var mı? Ekran kartı ve işlemci 2K'da darboğaz yapmaz diye düşünüyorum. İleriye dönük olması amacıyla DDR5 bir sistem oldu. Fiyatı 30k civarı bir şey. Alınır mı? Oyun amaçlı kullanacağım OC vs. düşünüyorum. Tüm sistemi bu konuda halletmek lazım malum ayda 1 sefer açılabiliyor bu konu. Anlayışınız için teşekkürler, iyi sosyaller dilerim
En ucuz MSI MPG A850G Gen5 850 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI MPG A850G Gen5 850 W Power Supply özelliklerini incele, 5.398,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Performax PERFAN-360-K 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Performax PERFAN-360-K 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 1.849,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Bunun zoomflow XT'nin replikası gibi bir şey olması lazım. Onun dışında Şu üründe olur.
DeepCool AG620 120mm Intel(1700)-AMD Uyumlu Hava Soğutma fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!
www.gencergaming.com
Anakart olarakta şu modele bir bakabilirsiniz hangisi daha iyi hatırlamıyorum.