R5 7600X için sıvı soğutucu gerekli mi?

Evet eco modda bu dediğiniz doğru ama aynı performansa benzer Ryzen 5 7600 varken ve daha az ısınıyorken güzel bir kule tipi ile düzgün stabilitesi olan bir overclock ile Ryzen 5 7600X'ten fazla performans alabiliyoruz.
Hocam 7600x aldım yeni. Soğutucu araştırması yapıyordum ve Isınma sorunlarını çok görüyorum ve korktum. İade işlemi başlattım 7600 almayı düşünüyorum. iade etmeli miyim ? soğutucu işini ne yapmalıyım, sıvı soğutma hayranı değilim kule tipi tercihim sıvı soğutma ile uğraşmak istemiyorum ve bütçemde fazla yok. Öneriniz nedir ?

Hocam 7600x aldım yeni. Soğutucu araştırması yapıyordum ve Isınma sorunlarını çok görüyorum ve korktum. İade işlemi başlattım 7600 almayı düşünüyorum. iade etmeli miyim ? soğutucu işini ne yapmalıyım, sıvı soğutma hayranı değilim kule tipi tercihim sıvı soğutma ile uğraşmak istemiyorum ve bütçemde fazla yok. Öneriniz nedir ?

Hocam kaç saattir araştırıyorum çıldırmak üzereyim. Oyun bilgisayarı topluyorum ve şuan elimde 7600x var. Isınma probleminden korktuğum için ne yapacağımı bilemiyorum. 7600 e geçim kule tipi fanla düşük maliyetle devam etmeli miyim ? 7600x oyun içinde 70 dereceleri geçmeden kule tipi fanla oynanır mı 65W eco mod yapsam ? Ana konu düşük sıcaklık ve sıvı soğutmaya 2.5 3k vermek istemiyorum. Zorlarsam kule tipine 1.5 verebilirim. öneriniz nedir ?

Son düzenleme:

Brom ben şu an anakartı aldım render almayacağım için Ryzen 5 7600 alacağım 1 veya 2 ay sonra soğutucu olarak Noctua nhu12a öneririm biraz overclock yapma şansını bile doğurur veya ID-Cooling see226XT ha ben marka garanti falan dersen Noctua al bende öyle yapacağım Noctua çünkü bu işin ehli.

Eğer üst düzey render almiyacaksanız Ryzen 5 7600 alın geçin derim kasanız büyükse 280mm Arctic sivi sogutma alın tüm çekirdeklere overclock yapıp Ryzen 5 7600XIN önüne geçebiliyorsunuz.

Hocam bende 7600x ile uğraşmak istemiyorum bir ton şikayet var. 7600 alıcam ve kule tipi alıp geçicem gibi. yada ıd cool alırım dediğin gibi ama sıvı soğutucuların da ömrü kısa ve uğraştırıcı oluyomuş. 1 gündür araştırıyorum bıktım valla 5 10 fps için şu sitrese giremicem :ASD

Vallahi Noctua nhu12a al geç istersen atayım iki modeli var rengi değişiyor sadece.

Siyah Noctua
Kahverengi Noctua

Gördüm ya 1.8k falandı sanırım.

Vallahi alın geçin derim üst düzey sıvı soğutma performansı veriyor eskisi gibi sıvı soğutma daha iyi falan artık bitiyor kule tipiler sıvı soğutmaları kadar performans vermeye başladı.

gördüm ya 1.8k falandı sanırım

Vallahi alın geçin derim üst düzey sıvı soğutma performansı veriyor eskisi gibi sıvı soğutma daha iyi falan artık bitiyor kule tipiler sıvı soğutmaları kadar performans vermeye başladı.
7600x + noctua ne verir acaba diye düşünmüyor değilim elimde varken de fazla kaşınmıcam A:SDAS

7600X + Noctua ne verir acaba diye düşünmüyor değilim elimde varken de fazla kaşınmayacağım a: Sdas.

Denenir aslında internette bunun hakkında içerik yok aslında yapsan herkese fikir olur.
Ama sen kendin için kullanacagin R5 7600 gec aga.

7600X + Noctua ne verir acaba diye düşünmüyor değilim elimde varken de fazla kaşınmayacağım a: Sdas.

Aldığınız zaman Ryzen 5 7600 Noctua'nın sıcaklık değerlerini paylaşacağınĵz zaman beni etiketlerseniz sevinirin

Noctua nın birçok farklı kodda soğutucusu var acaba hangisini almalıyım bilemedim ya

Noctua'nın birçok farklı kodda soğutucusu var acaba hangisini almalıyım bilemedim ya.

Vallahi linkte belirttiğimi alın bence hem kompakt hem iyi performansı var hem de güzel gözüküyoe.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…