R5 7600X için termal macun önerisi

darknet

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, kafamda kalan bir sorum var. 2 tane termal macun var,
Hangisi daha iyi sogutur?

Thermal Grizzly Kryonaut TG-K-001-RS 1 gr Termal Macun
Thermalright Tf7 2g Termal Macun

AMD Ryzen 5 7600X.

Son düzenleyen: Moderatör:
Thermal Grizzly Kryonaut TG-K-001-RS uyguladım 2 ay önce, yük altında 50 dereceyi geçmiyor. Ama tabi yeni kule fanın da etkisi çok büyük.

Gerçi karşılaştırmalarda çok büyük bir fark olmayacağını belirtiyorlar. Ama tabi sen yine piyasanın en iyisi olan Kyronaut'a yönel. Garanti olsun.

Thermal Grizzly Kryonaut TG-K-001-RS uyguladım 2 ay önce, yük altında 50 dereceyi geçmiyor. Ama tabi yeni kule fanın da etkisi çok büyük.

Gerçi karşılaştırmalarda çok büyük bir fark olmayacağını belirtiyorlar. Ama tabi sen yine piyasanın en iyisi olan Kyronaut'a yönel. Garanti olsun.
Hocam ben amd stock fan Kullanıyorum Dedinizden Alsam İşlemcimi İyi Sogutur mu?

Kryonaut fiyatini haketmiyor, TF7 yeterli ancak pek uzun omurlu degil. Yurtdisindan alabileceksen NT-H1 genel anlamda en iyi macun Türkiye'de satilan suan.

Yurtdisi bekleyemem dersen bunu al.

Kryonaut fiyatini haketmiyor, TF7 yeterli ancak pek uzun omurlu degil. Yurtdisindan alabileceksen NT-H1 genel anlamda en iyi macun Türkiye'de satilan suan.

Yurtdisi bekleyemem dersen bunu al.

Pek Uzun Ömürlü Degil Dediniz Kaç ay Dayanır

Pek Uzun Ömürlü Degil Dediniz Kaç ay Dayanır

Çevre koşullarina gore degisir. Burdan bakabilirsin karsilastirmaya.

Screenshot_20250721_234153_YouTube.jpg

Hocam ben amd stock fan Kullanıyorum Dedinizden Alsam İşlemcimi İyi Sogutur mu?
Böyle bir durumda değişimin 2-3 derece, en iyi ihtimalle 4-5 derece olacağını düşünüyorum.

Aslında ucuz bir kule fan ile desteklersen, gözle görülür bir değişim görebilirsin.

Arkadaşın verdiği tabloya göz atarak da bilgi edinebilirsin. Tabi önerdiğim macunun değerleri yok tabloda..

Şu an ki durumda ne kadar bir ortalama sıcaklığa sahipsin? Eğer çok ısınıyorsa, kesinlikle önerim Kyronaut. Yüksek dereceli ısınmalarda Kyronaut, iyi performans veriyor.

Böyle bir durumda değişimin 2-3 derece, en iyi ihtimalle 4-5 derece olacağını düşünüyorum.

Aslında ucuz bir kule fan ile desteklersen, gözle görülür bir değişim görebilirsin.

Arkadaşın verdiği tabloya göz atarak da bilgi edinebilirsin. Tabi önerdiğim macunun değerleri yok tabloda..

Şu an ki durumda ne kadar bir ortalama sıcaklığa sahipsin? Eğer çok ısınıyorsa, kesinlikle önerim Kyronaut. Yüksek dereceli ısınmalarda Kyronaut, iyi performans veriyor.

Kryonaut NT-H1 ile denk performans olarak. Formunu NT-H1 kadar uzun sure koruyamiyor ancak. Fiyatini haketmiyor bu yuzde.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı