R5 7600X ile RX 6700 XT darboğaz yapar mı?

TunaYK

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba ben bir sistem toplayacağım. Geleceğe yönelik DDR5 anakarta sahip ve işlemcisi R5 7600X ama ekran kartı RX 6700XT veriyor. Zaten 2 yıl filan sonra ekran kartını daha üst seviyeye taşırım. Ama o 2 yılda darboğaz yer miyim? Cevaplarsanız sevinirim :)

Merhaba ben bir sistem toplayacağım. Geleceğe yönelik DDR5 anakarta sahip ve işlemcisi R5 7600X ama ekran kartı RX 6700XT veriyor. Zaten 2 yıl filan sonra ekran kartını daha üst seviyeye taşırım. Ama o 2 yılda darboğaz yer miyim? Cevaplarsanız sevinirim :)
Darboğaz yaşamazsın.

Yemezsin.

Bütçeniz neydi? Ve sistem linki atar mısınız?

Hocam sistem bu fiyat biraz fazla gibi ama tamamen geleceğe yatırım olacağı için böyle bu arada kasa, PSU, SSD işlemci ve ekran kartı değişecek. Ekran kartı RX 6700XT işlemci 5 7600X kasa TD500 beyaz ya da siyah olacak. PSU şimdilik bitfenix onu iyice araştıracağım Gamepower çok kötü olduğu için SSD de MSI Spatium M390 olacak bu sistem mantıklı geldi çünkü DDR5 olmasından dolayı geleckte mesela sadece ekran kartını güncelleştiririm ve biter. Bence güzel sistem.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı