R5 7600X işlemci için 95 derece normal mi?

Mesh kasaya geçerseniz 4-5 derece düşer en az. Termal macunu yenileyin, kaliteli bir şey sürün 4-5 derece gene düşer. PBO ayarlarını yaptınız mı ayrıca? Fabrikadan çıktığı gibi kullanmak çok doğru değil? Sabah akşam 95 derece çalışsa bile zararı yok ama işlemcinin ısınması diğer parçaları da ısıtıyor.

degerler normal ozaman geçiyorum sıkıntı yapmıyorum macun falan herşey yeniydi 0 mesh kasa ilerde kesin gecicem

Degerler normal o zaman geçiyorum sıkıntı yapmıyorum macun falan her şey yeniydi 0 mesh kasa ileride kesin geçeceğim

7600X 95 dereceye kadar yük altında kendini OC'luyor. 95 derece bu işlemcilere zarar verecek bir ısı değil. Ama gene de BIOS'tan sıcaklık limiti, güç limiti vs koyarak bunun önüne geçebilirsiniz. (95 dereceye kadar ulaşmasının) Bu video size yardımcı olur. Macun ve mesh kasada etkiler. Zaten her zaman 95 derece çalışmaz. İyi yük altında çalışır.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çok teşekkür ederim hocam inceleyeceğim videoyu bakalım ellerinize sağlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…