muratdfw Decapat Katılım 5 Mart 2023 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2025 #1 Boştayken nasıl olur da 58 derece olabilir? 240mm sıvı soğutucu var. Sorun nerede olabilir? Dosya Ekleri IMG_20250201_230159.jpg 115,9 KB · Görüntüleme: 38
kxy Hectopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 17.671 Makaleler 4 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2025 #2 muratdfw dedi: Boştayken nasıl olur da 58 derece olabilir? 240mm sıvı soğutucu var. Sorun nerede olabilir? Genişletmek için tıkla... Termal macun durumu nedir hocam. Yada sogutucunun fanını anakarta guzel oturtamadiniz mi acaba.
muratdfw dedi: Boştayken nasıl olur da 58 derece olabilir? 240mm sıvı soğutucu var. Sorun nerede olabilir? Genişletmek için tıkla... Termal macun durumu nedir hocam. Yada sogutucunun fanını anakarta guzel oturtamadiniz mi acaba.
picl zhmey Hectopat Katılım 15 Ağustos 2022 Mesajlar 4.499 Makaleler 5 Çözümler 40 2 Şubat 2025 #3 kxy dedi: Termal macun durumu nedir hocam. Ya da sogutucunun fanını anakarta guzel oturtamadiniz mi acaba? Genişletmek için tıkla... Bostaki degerin hiçbir manasi yok. Yuk altindaki degerler onemli. Son düzenleme: 2 Şubat 2025
kxy dedi: Termal macun durumu nedir hocam. Ya da sogutucunun fanını anakarta guzel oturtamadiniz mi acaba? Genişletmek için tıkla... Bostaki degerin hiçbir manasi yok. Yuk altindaki degerler onemli.
H halilserkan Hectopat Katılım 3 Şubat 2023 Mesajlar 2.206 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2025 #4 picl zhmey dedi: Bostaki degerin hiçbir manasi yok. Yuk altindaki degerler onemli. Genişletmek için tıkla... Boşta 58 derecede hiç normal değil hocam %2 kullanılıyor. Muhtemelen montaj hatası.
picl zhmey dedi: Bostaki degerin hiçbir manasi yok. Yuk altindaki degerler onemli. Genişletmek için tıkla... Boşta 58 derecede hiç normal değil hocam %2 kullanılıyor. Muhtemelen montaj hatası.
muratdfw Decapat Katılım 5 Mart 2023 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2025 #5 halilserkan dedi: Boşta 58 derecede hiç normal değil hocam %2 kullanılıyor. Muhtemelen montaj hatası. Genişletmek için tıkla... Hocam MSI Afterburner ile CPU derece göstergesi açtım RDR 2 Ultra ayarlarda sabit 55-60 dereceydi herhalde bir hata var dedim 3 tane farklı CPU sicaklik gösteren uygulama indirim boşta 40 dereceymiş AMD uygulaması yanlış gösteriyormuş.
halilserkan dedi: Boşta 58 derecede hiç normal değil hocam %2 kullanılıyor. Muhtemelen montaj hatası. Genişletmek için tıkla... Hocam MSI Afterburner ile CPU derece göstergesi açtım RDR 2 Ultra ayarlarda sabit 55-60 dereceydi herhalde bir hata var dedim 3 tane farklı CPU sicaklik gösteren uygulama indirim boşta 40 dereceymiş AMD uygulaması yanlış gösteriyormuş.