qwerxa Centipat Katılım 4 Eylül 2024 Mesajlar 101 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2024 #1 İşlemci Ryzen 5 8 OCCT testinin açar açmaz işlemci 90 dereceleri görüyor nedenini bilen var mı?
ReznooW Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2017 Mesajlar 7.550 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayarcı 28 Ekim 2024 #2 Soğutucun nedir macun ne zaman değişti kaliteli mi biz bunları bilmeden nasıl bir sonuç çıkaralım.
qwerxa Centipat Katılım 4 Eylül 2024 Mesajlar 101 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2024 #3 ReznooW dedi: Soğutucun nedir macun ne zaman değişti kaliteli mi biz bunları bilmeden nasıl bir sonuç çıkaralım. Genişletmek için tıkla... NZXT Kraken 240mm soğutucu. Termal macun sıvı soğutucun stok macunu. ReznooW dedi: Soğutucun nedir macun ne zaman değişti kaliteli mi biz bunları bilmeden nasıl bir sonuç çıkaralım. Genişletmek için tıkla... Macununu 1 ay bile olmuyor PC yeni zaten.
ReznooW dedi: Soğutucun nedir macun ne zaman değişti kaliteli mi biz bunları bilmeden nasıl bir sonuç çıkaralım. Genişletmek için tıkla... NZXT Kraken 240mm soğutucu. Termal macun sıvı soğutucun stok macunu. ReznooW dedi: Soğutucun nedir macun ne zaman değişti kaliteli mi biz bunları bilmeden nasıl bir sonuç çıkaralım. Genişletmek için tıkla... Macununu 1 ay bile olmuyor PC yeni zaten.
ReznooW Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2017 Mesajlar 7.550 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayarcı 29 Ekim 2024 #4 Kasanın hava akışı nasıl kapağını açıp stress test yapar mısın?
qwerxa Centipat Katılım 4 Eylül 2024 Mesajlar 101 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2024 #5 ReznooW dedi: Kasanın hava akışı nasıl kapağını açıp stress test yapar mısın? Genişletmek için tıkla... Onü tamamen meşh stress testini yapayım.
ReznooW dedi: Kasanın hava akışı nasıl kapağını açıp stress test yapar mısın? Genişletmek için tıkla... Onü tamamen meşh stress testini yapayım.
ReznooW Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2017 Mesajlar 7.550 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayarcı 29 Ekim 2024 #6 qwerxa dedi: Onü tamamen meşh stress testini yapayım. Genişletmek için tıkla... Pompa hızın ve fan hızları ne durumda.
qwerxa dedi: Onü tamamen meşh stress testini yapayım. Genişletmek için tıkla... Pompa hızın ve fan hızları ne durumda.
qwerxa Centipat Katılım 4 Eylül 2024 Mesajlar 101 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2024 #7 ReznooW dedi: Pompa hızın ve fan hızları ne durumda. ReznooW dedi: Pompa hızın ve fan hızları ne durumda. Genişletmek için tıkla... Yaptım sadece 2-3 derece fark oldu. Genişletmek için tıkla... Pompa 2700 fan 1800RMP çalışıyor.
ReznooW dedi: Pompa hızın ve fan hızları ne durumda. ReznooW dedi: Pompa hızın ve fan hızları ne durumda. Genişletmek için tıkla... Yaptım sadece 2-3 derece fark oldu. Genişletmek için tıkla... Pompa 2700 fan 1800RMP çalışıyor.
ReznooW Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2017 Mesajlar 7.550 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayarcı 29 Ekim 2024 #8 qwerxa dedi: Pompa 2700 fan 1800RMP çalışıyor. Genişletmek için tıkla... 90 derece anormal geldi işlemci de PBO açık mı?
qwerxa dedi: Pompa 2700 fan 1800RMP çalışıyor. Genişletmek için tıkla... 90 derece anormal geldi işlemci de PBO açık mı?
qwerxa Centipat Katılım 4 Eylül 2024 Mesajlar 101 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2024 #9 ReznooW dedi: 90 derece anormal geldi işlemci de PBO açık mı? Genişletmek için tıkla... Kapalıydı açtım sonuç yine aynı kapalı şu an.
ReznooW dedi: 90 derece anormal geldi işlemci de PBO açık mı? Genişletmek için tıkla... Kapalıydı açtım sonuç yine aynı kapalı şu an.
ReznooW Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2017 Mesajlar 7.550 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayarcı 29 Ekim 2024 #10 qwerxa dedi: Kapalıydı açtım sonuç yine aynı kapalı şu an. Genişletmek için tıkla... Oyunlarda vaziyet nedir?
qwerxa dedi: Kapalıydı açtım sonuç yine aynı kapalı şu an. Genişletmek için tıkla... Oyunlarda vaziyet nedir?