R5 7600X OCCT testinde 90 derece oluyor

Yaani stress testi her çekirdeğe yük bindirdiği için ısılar oyuna göre yüksek olur ama oyunlarda ideal denebilir.

Hocam aynı sistemi olan arkadaşım parçalar tamamı aynı maksimun 80 derece anlamadım.

Hocam aynı sistemi olan arkadaşım parçalar tamamı aynı maksimun 80 derece anlamadım.

Ortam sıcaklığı etkiler ve sıvı sogutma kaynaklı bir sorun olabilir arkadaşınız ile karşılaştırır mısınız HWMonitor ile MHz ve watt ı

Ortam sıcaklığı etkiler ve sıvı sogutma kaynaklı bir sorun olabilir arkadaşınız ile karşılaştırır mısınız HWMonitor ile MHz ve watt ı

Aynı yerde yaşıyoruz zaten evde değilmiş yarına kaldı hocam.

Hocam bugün BIOS'a girdim AiO pump n/a yazıyordu galiba yanlış kabloyu takmışım. Doğru yeri neresi?

Son düzenleme:
Aynı yerde yaşıyoruz zaten evde değilmiş yarına kaldı hocam.

Hocam bugün BIOS'a girdim AiO pump n/a yazıyordu galiba yanlış kabloyu takmışım. Doğru yeri neresi?

İşlemci soketinin etrafınd AiO pump yazan soket olur oraya takılıyor yoksa CPU fan kısmıda olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…