qwerxa Centipat Katılım 4 Eylül 2024 Mesajlar 101 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2024 #11 ReznooW dedi: Oyunlarda vaziyet nedir? Genişletmek için tıkla... The Finals en yüksek ayarlarda ışın ızleme ve DLSS dahil 65 derece. RDR2 70-65 derece arası.
ReznooW dedi: Oyunlarda vaziyet nedir? Genişletmek için tıkla... The Finals en yüksek ayarlarda ışın ızleme ve DLSS dahil 65 derece. RDR2 70-65 derece arası.
ReznooW Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2017 Mesajlar 7.550 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayarcı 29 Ekim 2024 #12 qwerxa dedi: The Finals en yüksek ayarlarda ışın ızleme ve DLSS dahil 65 derece. RDR2 70-65 derece arası. Genişletmek için tıkla... Yaani stress testi her çekirdeğe yük bindirdiği için ısılar oyuna göre yüksek olur ama oyunlarda ideal denebilir.
qwerxa dedi: The Finals en yüksek ayarlarda ışın ızleme ve DLSS dahil 65 derece. RDR2 70-65 derece arası. Genişletmek için tıkla... Yaani stress testi her çekirdeğe yük bindirdiği için ısılar oyuna göre yüksek olur ama oyunlarda ideal denebilir.
qwerxa Centipat Katılım 4 Eylül 2024 Mesajlar 101 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2024 #13 ReznooW dedi: Yaani stress testi her çekirdeğe yük bindirdiği için ısılar oyuna göre yüksek olur ama oyunlarda ideal denebilir. Genişletmek için tıkla... Hocam aynı sistemi olan arkadaşım parçalar tamamı aynı maksimun 80 derece anlamadım.
ReznooW dedi: Yaani stress testi her çekirdeğe yük bindirdiği için ısılar oyuna göre yüksek olur ama oyunlarda ideal denebilir. Genişletmek için tıkla... Hocam aynı sistemi olan arkadaşım parçalar tamamı aynı maksimun 80 derece anlamadım.
ReznooW Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2017 Mesajlar 7.550 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayarcı 29 Ekim 2024 #14 qwerxa dedi: Hocam aynı sistemi olan arkadaşım parçalar tamamı aynı maksimun 80 derece anlamadım. Genişletmek için tıkla... Ortam sıcaklığı etkiler ve sıvı sogutma kaynaklı bir sorun olabilir arkadaşınız ile karşılaştırır mısınız HWMonitor ile MHz ve watt ı
qwerxa dedi: Hocam aynı sistemi olan arkadaşım parçalar tamamı aynı maksimun 80 derece anlamadım. Genişletmek için tıkla... Ortam sıcaklığı etkiler ve sıvı sogutma kaynaklı bir sorun olabilir arkadaşınız ile karşılaştırır mısınız HWMonitor ile MHz ve watt ı
qwerxa Centipat Katılım 4 Eylül 2024 Mesajlar 101 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2024 #15 ReznooW dedi: Ortam sıcaklığı etkiler ve sıvı sogutma kaynaklı bir sorun olabilir arkadaşınız ile karşılaştırır mısınız HWMonitor ile MHz ve watt ı Genişletmek için tıkla... Aynı yerde yaşıyoruz zaten evde değilmiş yarına kaldı hocam. ReznooW dedi: Ortam sıcaklığı etkiler ve sıvı sogutma kaynaklı bir sorun olabilir arkadaşınız ile karşılaştırır mısınız HWMonitor ile MHz ve watt ı Genişletmek için tıkla... Hocam bugün BIOS'a girdim AiO pump n/a yazıyordu galiba yanlış kabloyu takmışım. Doğru yeri neresi? Son düzenleme: 30 Ekim 2024
ReznooW dedi: Ortam sıcaklığı etkiler ve sıvı sogutma kaynaklı bir sorun olabilir arkadaşınız ile karşılaştırır mısınız HWMonitor ile MHz ve watt ı Genişletmek için tıkla... Aynı yerde yaşıyoruz zaten evde değilmiş yarına kaldı hocam. ReznooW dedi: Ortam sıcaklığı etkiler ve sıvı sogutma kaynaklı bir sorun olabilir arkadaşınız ile karşılaştırır mısınız HWMonitor ile MHz ve watt ı Genişletmek için tıkla... Hocam bugün BIOS'a girdim AiO pump n/a yazıyordu galiba yanlış kabloyu takmışım. Doğru yeri neresi?
ReznooW Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2017 Mesajlar 7.550 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayarcı 31 Ekim 2024 #16 qwerxa dedi: Aynı yerde yaşıyoruz zaten evde değilmiş yarına kaldı hocam. Hocam bugün BIOS'a girdim AiO pump n/a yazıyordu galiba yanlış kabloyu takmışım. Doğru yeri neresi? Genişletmek için tıkla... İşlemci soketinin etrafınd AiO pump yazan soket olur oraya takılıyor yoksa CPU fan kısmıda olur.
qwerxa dedi: Aynı yerde yaşıyoruz zaten evde değilmiş yarına kaldı hocam. Hocam bugün BIOS'a girdim AiO pump n/a yazıyordu galiba yanlış kabloyu takmışım. Doğru yeri neresi? Genişletmek için tıkla... İşlemci soketinin etrafınd AiO pump yazan soket olur oraya takılıyor yoksa CPU fan kısmıda olur.