R5 7600X PBO2 ayarları nasıl olmalı?

Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 7600X, MSI PRO B650-P WIFI, * Sapphire Pulse ITX Radeon RX 570 8GB * Kingston DDR5 32GB(2x16GB) 5600MHz CL36 Fury Beast, Sharkoon SS-COOLZERO-750 750W, Arctic LIQUID FREEZER II 240, DeepCool CC560
Oyunda 70 80 civarı gezmeye başladı. PBO2 ayarı yapacağım. Yanlış bir değer girmem işlemciye zarar verir mi? Ve ayarlarım nasıl olmalı? Soğutucum Arctic Liquid Freezer II 240mm.

Hocam dönüşünüzü bekliyorum. @deadfellow

70-80 derece biraz fazla hocam. Aynı işlemciyi kullanıyorum. Ve soğutucunuz benimkinden daha iyi. Fan ayarlarını bir gözden geçirin. Yanlış bir değer girerseniz. Zarar gelmez, korumalı oluyor zaten sistem kapatıyor ya da reset atıyor. BIOS'u fabrika ayarlarına sıfırlar kullanırsınız. OC yaparken başıma gelmişti.

Curve Optimizer'ı kaç yapayım hocam? 20 mi 30 mu daha mı düşük?

Ölçüsüz voltaj kısmak çekirdeklerin yeterince beslenememesine sebep veriyor. Sistem çalışsa bile ekran kartı beslenemez. Lag olur, siyah ekran olur.

Curve Optimizer'ı kaç yapayım hocam? 20 mi 30 mu daha mı düşük?

Ryzen Master'da oto mod kullanarak yapılabiliyor hocam. 7-8 derece düşüyor sanırım. PBO ayarları konusunda temel bilgim var. Daha iyi bilen bir arkadaş yardımcı olursa daha sağlıklı olur. Hatalı bilgi vermek istemem.

@zimbabweli_weli hocam yapıyordu. Kule tipi soğutmayla 7600x çalıştırıyordu .

Curve optimizerdan ne kadar negatif değer verebileceğinizi deneyerek bulun sonrasında ppt limit uygulayabilirsiniz, ben 85W kullanıyorum herhangi bir ısınma problemi yaşamadım stok performans’ı almaktayım.

Curve optimizerdan ne kadar negatif değer verebileceğinizi deneyerek bulun sonrasında ppt limit uygulayabilirsiniz, ben 85W kullanıyorum herhangi bir ısınma problemi yaşamadım stok performans’ı almaktayım.
Video atmıştınız oradaki gibi mi? Orada mV ve mA'leri elliyor musunuz? Sadece 85000mW mı giriyosunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…