R5 7600X RTX 4060Ti sistem iyi mi?

Bütçe
35-50

GukoBaba

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Kendi kasamı satıp yeni bir bilgisayar almak istiyorum. Genellikle CS2 ve diğer FPS oyunlarını oynuyorum. Yeni alacağım bilgisayarda bütçem 40-50k arası en fazla sizin önerileriniz nedir merak ediyorum. RAM, SSD, Kasa'ya önem veriyorum sadece ekran kartı işlemcinin iyi olması diğer parçaların düşük olmasını istemiyorum. Kendimce bir kasa topladım istedigim gibi fiyatı 50'ye yakın oldu bu kasayı aslında almak istiyorum. İçinde cidden beğendiğim parçalar var. Sizce bu kasa bu fiyatı hak eder mi yoksa sizin tavsiyeniz nedir? Mantıklı mı topladığım sistem? Parçaları ekte görebilirsiniz resimdedir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam efsane kötü olmuş.

Bu bütçe içerisine alabileceğin en berbat sistemlerden biri. Bu bütçede 9070 bir sistem alınabilir veya 7800XT bir sistem.

Hocam AMD ekran kartı istemiyorum driver sıkıntısı çekiyorum şu anki bilgisayarımda zaten mümkünse benden uzak dursun öneri sistem linki paylaşabiliyorsanız alabilir miyim?

Hocam AMD ekran kartı istemiyorum driver sıkıntısı çekiyorum şu anki bilgisayarımda zaten mümkünse benden uzak dursun öneri sistem linki paylaşabiliyorsanız alabilir miyim?
O driver sıkıntıları gitti yeni amdlerde yok.

Hocam alıngeçin hem sizin attığınız sisteme göre çok daha iyi performanslı daha ucuz performasn farkı cidden çok büyük. Sorunları da yok direk al geç.

Teşekkür ederim öneriniz için ama bir şey daha sormak istiyorum benim ekledigim RAM SSD sıvı sogutucu işlemci daha iyi değil mi sizde 5-6 fark verip benim sistemi almak çok mu gereksiz olur

Teşekkür ederim öneriniz için ama bir şey daha sormak istiyorum benim ekledigim RAM SSD sıvı sogutucu işlemci daha iyi değil mi sizde 5-6 fark verip benim sistemi almak çok mu gereksiz olur
Hocam sizin sistem para koyup neredeyse %50 daha düşük performans vermek demek. İsterseniz ssd, ram değiştirebilirsiniz ama çok fark olmaz sıvı soğutucuya gerek yok benim attığım soğutucu iş görüri. İsterseniz para ekleyip 9070 sistem toplayın 7k ekleyip https://www.akakce.com/ekran-karti/...20g-256-bit-gddr6-16-gb-fiyati,965200365.html bu daha iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…