Arkadaşlar bu sistemi 2K monitörle oyun amaçlı kullanacağım. Performans verir mi ve beni kaç yıl götürür? Ve aşağı yukarı ederi nedir sizce? Daha ucuz parçalar vardı ama ben biraz isteğime göre özelliştirdim. Ekran kartında INNO3D yerine ASUS tercih ettim mesela, size biraz aptalca gelebilir ama bu parça işlerinden çok anlamadığım için bildiğim emin olduğum markaları seçeyim dedim.
Arkadaşlar bu sistemi 2K monitörle oyun amaçlı kullanacağım. Performans verir mi ve beni kaç yıl götürür? Ve aşağı yukarı ederi nedir sizce? Daha ucuz parçalar vardı ama ben biraz isteğime göre özelliştirdim. Ekran kartında INNO3D yerine ASUS tercih ettim mesela, size biraz aptalca gelebilir ama bu parça işlerinden çok anlamadığım için bildiğim emin olduğum markaları seçeyim dedim.
Yanlış anlamazsanız eğer böyle bir sistemde asusun prime yerine strix gibi daha performanslı anakartlarını seçerseniz çok iyi olur genel olarak kasanız çok iyi
Anakart Prime serisi ve B650 serisinde kötü deniliyor ondan Tuf yapın dedim. Ayrıca ekran kartı için ek bir masrafa girmeye gerek yok. Dediğim gibi yaparsanız daha iyi olur hocam.
Anlayamadım komik olan ne ? Prime serisi diğer serilerden daha cılız neyine gülerek tepki gösterdiniz absürt bir şeyden mi bahsediyoruz burada? bakın arkadaşta anakartı değiştirmesi yönünde söylemde bulunmuş ?? @Hamza Ensar Sağlam cevabınızı dört gözle bekliyorum bakalım
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
DeepCool PK750D 750W 80+ Bronze Güç Kaynağı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.