Öncelikle merhaba, bu benim ilk konum. Bir hata yaparsam affola.
Ben ilk defa sistem topluyorum, bazı parçalarda karar kıldım fakat kasalar ve soğutucular hakkında pek bir bilgim yok. 2500 TL'ye geniş, kaliteli, soğutması iyi bir kasa, 3500 TL'ye kadar da 7600X'i iyi soğutabilecek kasaya boyutuna uygun bir sıvı soğutma olursa çok iyi olur. Diğer parçalar için de tavsiyelerinizi belirtirseniz sevinirim. Bütçe biraz genişletilebilir fakat çok olmasın. Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler.
Kingston KC3000 SKC3000S/1024G 1 TB PCIe 4.0 x4 M.2 SSD en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
En ucuz DeepCool LS520 RGB 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! DeepCool LS520 RGB 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 2.754,05 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz DeepCool LS520 RGB 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! DeepCool LS520 RGB 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 2.754,05 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Merhaba. Ben zamaninda AMD AM5 chipset için en uygun soğutucunun Arctic Liquid Freezer II - 280 A-RGB olduğunu duymuştum. Buna bazı testler sonucunda ulaşılmıştı. Dolayısıyla kasama da uyduğu için satın aldım. Bir sorun yaşamadım ama kıyas tecrübem olmadığı için verebileceğim bilgi yalnızca bu kadar. Belki Arctic markasını araştırabilirsin. Bunun yanı sıra söylediklerimi de kendiniz teyit etmeden eyleme geçmeyin.
En ucuz Arctic Liquid Freezer II 280 A-RGB İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Arctic Liquid Freezer II 280 A-RGB İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 4.579,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Arctic Liquid Freezer II 240 AR-ACFRE00093A A-RGB İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Arctic Liquid Freezer II 240 AR-ACFRE00093A A-RGB İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 3.649,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!