R5 7600X - RTX 4070 Ti sistem toplama

Bütçe
20000-25000

juez

Femtopat
Daha fazla  
Evet arkadaşlar, elimde Zotac 4070 Ti var resimdeki AM5 DDR5 kasayı toplamak istiyorum. Özellikle sormak istediğim seçtiğim parçalar yeterli mi ve kalitesiz parça var mı? 5-6 yıl götürmesini istiyorum. Eğer kasayı toplasam herhangi bir sorunla karşılaşır mıyım? (darboğaz ya da sistem takılmaları vs.)
2K monitörüm var. PSU yeterli mi ve 240mm sıvı soğutucu yeterli mi?

Adsız.png

Evet arkadaşlar, elimde Zotac 4070 Ti var resimdeki AM5 DDR5 kasayı toplamak istiyorum. Özellikle sormak istediğim seçtiğim parçalar yeterli mi ve kalitesiz parça var mı? 5-6 yıl götürmesini istiyorum. Eğer kasayı toplasam herhangi bir sorunla karşılaşır mıyım? (darboğaz ya da sistem takılmaları vs.)
2K monitörüm var. PSU yeterli mi ve 240mm sıvı soğutucu yeterli mi?

Eki Görüntüle 1671161

2K yeterli olur. İşlemci içinde 240mm yeterli istersen biraz daha yükseltebilirsin işlemciyi.Parçalar yeterli.Darboğaz yapmaz.

2K yeterli olur. İşlemci içinde 240mm yeterli istersen biraz daha yükseltebilirsin işlemciyi. Parçalar yeterli. Darboğaz yapmaz.

Sıvı soğutmayı 360mm yapabilirim. Teşekkürler.

Aynı anakartla işlemciyi Teknobiyotik'ten alırsanız 800TL daha uyguna gelecek. RAM'lerin frekansı düşük gecikmesi yüksek.

Hangi RAM'leri önerirsiniz peki. FPS olarak kaç FPS fark eder frekansı yüksek RAM?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Şu testi izlemenizi öneririm. Yaklaşık 500TL daha fazla verip alacağınız performans çok iyi. Videodaki sistem Intel. AMD'de RAM'ler performansa daha çok etki ediyor.
Kingston Fury Beast RGB 32 GB (2x16) 6000 MHz DDR5 CL36 KF560C36BBEAK2/32 Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe İkisinden biri tercih edilebilir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
şu testi izlemenizi öneririm. Yaklaşık 500TL daha fazla verip alacağınız performans çok iyi. Videodaki sistem Intel. AMD'de RAM'ler performansa daha çok etki ediyor.
Kingston Fury Beast RGB 32 GB (2x16) 6000 MHz DDR5 CL36 KF560C36BBEAK2/32 Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe ikisinden biri tercih edilebilir.

Anladım hocam attığınız linkteki RAM'leri alacağım.
Peki işlemci kaç yıl idare eder bazı yabancı kaynaklara göre 2-3 yıl sonra çöp olacak deniliyor. Mesela bir Ryzen 5 5600 gibi efsane olamaz mı ya da o efsane daha çıkmadı mı :)

Anladım hocam attığınız linkteki RAM'leri alacağım.
Peki işlemci kaç yıl idare eder bazı yabancı kaynaklara göre 2-3 yıl sonra çöp olacak deniliyor. Mesela bir Ryzen 5 5600 gibi efsane olamaz mı ya da o efsane daha çıkmadı mı :)
7600X 4070Ti ikilisi gerçekten çok sağlam. Hiç zannetmiyorum ama yetmediği zaman yeni nesil işlemciye geçersiniz. Soket uzun ömürlü sonuçta. Ama şu ikiliyle dokunmadan en az 4-5 yıl kafa rahat eder.

7600X 4070 Ti ikilisi gerçekten çok sağlam. Hiç zannetmiyorum ama yetmediği zaman yeni nesil işlemciye geçersiniz. Soket uzun ömürlü sonuçta. Ama şu ikiliyle dokunmadan en az 4-5 yıl kafa rahat eder.

Peki teşekkür ederim RAM'leri değişip alıyorum eğer diğer parçalarda herhangi bir sorun yoksa ve sıvı soğutmayı sizce 360mm yapmalı mıyım?

Bütçe nedir toplama olur mu?

Olur 22 bin ekran kartsız kasa sadece.

Peki teşekkür ederim RAM'leri değişip alıyorum eğer diğer parçalarda herhangi bir sorun yoksa ve sıvı soğutmayı sizce 360mm yapmalı mıyım?

Olur 22 bin ekran kartsız kasa sadece.
Bekleyin bir sistem toplayacağım.

https://www.akakce.com/islemci-sogu...m-sivi-sogutma-fiyati,173882596.html(normalde kaliteli bir 240mm yeterli ama bu ürünün fiyatı çok güzel tepe seviye bir soğutucu)
22.500TL tutuyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı