1- Darboğaz olmayacaktır.
2- PSU yeterli ama gelecek teknolojilere hazırlık açısından PCl5 bir PSU alabilirsiniz.
3- Ramler yeterli.MSI MPG A850G PCIE5 850W 80+ Gold Full Modüler Güç Kaynağı Fiyatları ve Özellikleri
MSI MPG A850G PCIE5 850W 80+ Gold Full Modüler Güç Kaynağı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
4- Sıvı soğutma aynı şekilde yeterli.
5- Gamerock biraz fantaziye kaçar ama alınabilir. Koleksiyonluk kart sonuçta neredeyse. Ben olsam alırdım.
6- Kasaya rahatça sığar, ancak ben Lancool II Mesh alırdım çünkü o kasa sadece 2 fanla geliyor sanırım, ekstra fan alınması gerek.
7-Asrock kaliteli bir markadır. Güvenebilirsiniz. Model hakkında bilgim yok ama.Bilgisayar Kasası - Kasa Modelleri - n11
Bilgisayar Kasası ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Bilgisayar Kasası modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlıwww.n11.com
Hocam önerileriniz için çok teşekkür ederim. RAM'leri @yapiz hocamınkiyle değişiyorum. Ekran kartını da GameRock alıcam. PSU'da hangisi seçmeliyim yardımcı olur musunuz? Birde kasayı ve anakartı değişmeyi düşünmüyorum kasaya 2 adet fan ilavesi yaptım yine NZXT'den.1- olmaz.
2-yeterli ama fiyatına değmez.
3- RAM olarak bu daha iyi olur.DeepCool PQ850M 850 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz DeepCool PQ850M 850 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! DeepCool PQ850M 850 W Power Supply özelliklerini incele, 4.356,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Corsair Vengeance DDR5 32 GB (2x16 GB) 6000MHz C36 AMD optimize edilmiş masaüstü bellek (yerleşik voltaj yönetmeliği, özel amd® expo profilleri, kompakt form faktörü, katı alüminyum ısı yayıcı) soğuk gri https://www.amazon.com.tr/dp/B0BFN8QTWM?ref_=cm_sw_r_apin_dp_XFAVVQV62ZHZSN14DZFX
4- yeterli.
5-farka değer.
6-kasa olarak bu daha iyi olur.
7-alınabilir bu da olabilir.Antec DF800 Flux Beyaz RGB 4 Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Antec DF800 Flux Beyaz RGB 4 Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Antec DF800 Flux Beyaz RGB 4 Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 2.399,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
MSI MAG B650M MORTAR Wi-Fi AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI MAG B650M MORTAR Wi-Fi AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI MAG B650M MORTAR Wi-Fi AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 7.699,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hocam önerileriniz için çok teşekkür ederim. RAM'leri @yapiz hocamınkiyle değişiyorum. Ekran kartını da GameRock alacağım. PSU'da hangisi seçmeliyim yardımcı olur musunuz? Bir de kasayı ve anakartı değişmeyi düşünmüyorum kasaya 2 adet fan ilavesi yaptım yine NZXT'den.
Merhaba,
7600X işlemci 2K çözünürlükte bu ekran kartı için çok yetersiz kalıyor.
R5 7600X İşlemci ekran kartını tam anlamı ile besleyemeyecektir.
Tavsiyem en az i7 13700KF bir işlemci alman yönünde.
Alttaki fotoğraflara bakarak son kararı sen verebilirsin.
Eki Görüntüle 1727064
@messinicocugu hocam sizce 2K'da 7600X ve 4080 kombinasyonu sorun yaratır mı?