faae11 Centipat Katılım 6 Temmuz 2023 Mesajlar 112 25 Temmuz 2023 #1 1440p Valorant oynarken 450 FPS civarı alıyorum. Normal midir? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Temmuz 2023
V Virtudex Decapat Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 896 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2023 #2 faae11 dedi: 1440p Valorant oynarken 450 FPS civarı alıyorum. Normal midir? Genişletmek için tıkla... Monitörün Hz kaç. Fight atarken veya smoke içinde aşırı drop giriyor mu?
faae11 dedi: 1440p Valorant oynarken 450 FPS civarı alıyorum. Normal midir? Genişletmek için tıkla... Monitörün Hz kaç. Fight atarken veya smoke içinde aşırı drop giriyor mu?
Jesus Wicked Hectopat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 9.164 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2023 #3 faae11 dedi: 1440p Valorant oynarken 450 FPS civarı alıyorum. Normal midir? Genişletmek için tıkla... Diğer oyunlarda sorun var mı? Hocam hz önemli değil. Baktım şimdi 7600x olan adamlar 550 600 civarı alıyor.
faae11 dedi: 1440p Valorant oynarken 450 FPS civarı alıyorum. Normal midir? Genişletmek için tıkla... Diğer oyunlarda sorun var mı? Hocam hz önemli değil. Baktım şimdi 7600x olan adamlar 550 600 civarı alıyor.
V Virtudex Decapat Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 896 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2023 #4 Jesus Wicked dedi: Diğer oyunlarda sorun var mı? Hocam Hz önemli değil. Baktım şimdi 7600X olan adamlar 550 600 civarı alıyor. Genişletmek için tıkla... 2K mı yoksa 1080p mi? Baktığım kadarıyla 1080p de 600 FPS oluyor
Jesus Wicked dedi: Diğer oyunlarda sorun var mı? Hocam Hz önemli değil. Baktım şimdi 7600X olan adamlar 550 600 civarı alıyor. Genişletmek için tıkla... 2K mı yoksa 1080p mi? Baktığım kadarıyla 1080p de 600 FPS oluyor
faae11 Centipat Katılım 6 Temmuz 2023 Mesajlar 112 25 Temmuz 2023 #5 Virtudex dedi: Monitörün Hz kaç. Fight atarken veya smoke içinde aşırı drop giriyor mu? Genişletmek için tıkla... 165Hz 1440p, drop girince 350 civarına kadar düşüyor ama hissetmiyorum sadece FPS neden bu kadar düşük anlamadım Jesus Wicked dedi: Diğer oyunlarda sorun var mı? Hocam Hz önemli değil. Baktım şimdi 7600X olan adamlar 550 600 civarı alıyor. Genişletmek için tıkla... Şu an yükleniyor başka oyunlar. Yüklendiğinde bakacağım Virtudex dedi: 2K mı yoksa 1080p mi? Baktığım kadarıyla 1080p de 600 FPS oluyor Genişletmek için tıkla... 2K
Virtudex dedi: Monitörün Hz kaç. Fight atarken veya smoke içinde aşırı drop giriyor mu? Genişletmek için tıkla... 165Hz 1440p, drop girince 350 civarına kadar düşüyor ama hissetmiyorum sadece FPS neden bu kadar düşük anlamadım Jesus Wicked dedi: Diğer oyunlarda sorun var mı? Hocam Hz önemli değil. Baktım şimdi 7600X olan adamlar 550 600 civarı alıyor. Genişletmek için tıkla... Şu an yükleniyor başka oyunlar. Yüklendiğinde bakacağım Virtudex dedi: 2K mı yoksa 1080p mi? Baktığım kadarıyla 1080p de 600 FPS oluyor Genişletmek için tıkla... 2K
V Virtudex Decapat Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 896 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2023 #6 faae11 dedi: 165Hz 1440p, drop girince 350 civarına kadar düşüyor ama hissetmiyorum sadece FPS neden bu kadar düşük anlamadım Genişletmek için tıkla... 2K oynadığınızdan dolayı olabilir
faae11 dedi: 165Hz 1440p, drop girince 350 civarına kadar düşüyor ama hissetmiyorum sadece FPS neden bu kadar düşük anlamadım Genişletmek için tıkla... 2K oynadığınızdan dolayı olabilir
Jesus Wicked Hectopat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 9.164 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2023 #7 Virtudex dedi: 2K mı yoksa 1080p mi? Baktığım kadarıyla 1080p de 600 FPS oluyor Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu adam 350 civarı alıyor Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu adam 600
Virtudex dedi: 2K mı yoksa 1080p mi? Baktığım kadarıyla 1080p de 600 FPS oluyor Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu adam 350 civarı alıyor Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu adam 600
V Virtudex Decapat Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 896 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2023 #8 Jesus Wicked dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu adam 350 civarı alıyor Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu adam 600 Genişletmek için tıkla... Hocam 2K Full ayarlara çekip dener misiniz?
Jesus Wicked dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu adam 350 civarı alıyor Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu adam 600 Genişletmek için tıkla... Hocam 2K Full ayarlara çekip dener misiniz?
faae11 Centipat Katılım 6 Temmuz 2023 Mesajlar 112 25 Temmuz 2023 #9 Jesus Wicked dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu adam 350 civarı alıyor Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu adam 600 Genişletmek için tıkla... Şu FPS sıcaklık kullanım göstergesini nereden açabilirim?
Jesus Wicked dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu adam 350 civarı alıyor Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu adam 600 Genişletmek için tıkla... Şu FPS sıcaklık kullanım göstergesini nereden açabilirim?
Tyrus Hectopat Katılım 21 Mayıs 2022 Mesajlar 1.623 Çözümler 8 25 Temmuz 2023 #10 Normal değil hocam. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et faae11 dedi: Şu FPS sıcaklık kullanım göstergesini nereden açabilirim? Genişletmek için tıkla... MSI Afterburner programından.
Normal değil hocam. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et faae11 dedi: Şu FPS sıcaklık kullanım göstergesini nereden açabilirim? Genişletmek için tıkla... MSI Afterburner programından.