R5 7600X sistem nasıl olmuş?

Aslında hayır. 4060 Tİ bir sistem için fazla pahalı. Kendiniz toplamaktan ziyade hazır olarak alırsanız daha uyguna bulabilirsiniz.
Örnek olarak;
Fiyatı gerçekten muazzam, bence bu vrya benzeri bir pc alın, derim.

Aslında hayır. 4060 Tİ bir sistem için fazla pahalı. Kendiniz toplamaktan ziyade hazır olarak alırsanız daha uyguna bulabilirsiniz.
Örnek olarak;
Fiyatı gerçekten muazzam, bence bu vrya benzeri bir pc alın, derim.
Evet haklısınız, gayet ucuz ve güzel. Ama bazı kısımları ihtiyaçlarıma uymuyor. Söylemeyi unuttum, gaming için pc hazırlıyorum o yüzden bazı değerleri (örn. Last of us'ta duyduğum kadarı ile 8 gb önbelleğe sahip olan ekran kartları kasma yapıyormuş o yüzden 18gb seçtim.
Kısaca bana göre olan bir pc bulabiliyorsanız onun linkini atın.

Şuan sadece 6000hz çift kanal oyun performansı için iyi olan 8×2 ram'a ihtiyacım var. Önerirseniz sevinirim.(anakart ile ilgili bir bilginiz varsa onu da söyleyin lütfen belki anakart gereksiz iyidir.)

Öncelikle haklısınız bazı oyunlarda 8 GB VRAM sorun yaratabiliyor ama 4070 Super modeli 12 GB VRAM e sahip ve yeterli düzeyde zaten oyunlar için güçlü bir kart. Seçtiğiniz 16 GB VRAM li 4060 Tİ ve 1080p için gereksiz, 16 GB 4K oyunculuk için tasarlanmış, 4060 Tİ ile 4K oyun oynayamazsınız.
Testlere bakmalısınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

VRAM in fazla olmasını istersen AMD yönelmen gerek

DDR 5 ramlerde Single ve Dual Channel arasında pek fark olmuyor.

Anakart olarak B650M-R alabilirsiniz.

Bu arada attığınız sistemi almayın, gereksiz pahalı.

Öncelikle haklısınız bazı oyunlarda 8 GB VRAM sorun yaratabiliyor ama 4070 Super modeli 12 GB VRAM e sahip ve yeterli düzeyde zaten oyunlar için güçlü bir kart. Seçtiğiniz 16 GB VRAM li 4060 Tİ ve 1080p için gereksiz, 16 GB 4K oyunculuk için tasarlanmış, 4060 Tİ ile 4K oyun oynayamazsınız.
Testlere bakmalısınız.

VRAM in fazla olmasını istersen AMD yönelmen gerek

DDR 5 ramlerde Single ve Dual Channel arasında pek fark olmuyor.

Anakart olarak B650M-R alabilirsiniz.

Bu arada attığınız sistemi almayın, gereksiz pahalı.

Gayet haklısınız, "16 GB 4K oyunculuk için tasarlanmış, 4060 Tİ ile 4K oyun oynayamazsınız" burada ne demek istediniz?
Ayrıca söylediğiniz sistemi muhtemelen alacağım, gerçekten benim yaptığım sistem gereksiz pahalı. Daha iyi bir hazır sistem bulursam yerine onu da alabilirim.
Gerçekten bana çok yardımcı oldunuz.
Daha fazla fps oyun oynamayı düşünüyorum.

Son düzenleme:
Gayet haklısınız, "16 GB 4K oyunculuk için tasarlanmış, 4060 Tİ ile 4K oyun oynayamazsınız" burada ne demek istediniz?
Ayrıca söylediğiniz sistemi muhtemelen alacağım, gerçekten benim yaptığım sistem gereksiz pahalı. Daha iyi bir hazır sistem bulursam yerine onu da alabilirim.
Gerçekten bana çok yardımcı oldunuz.
Daha fazla fps oyun oynamayı düşünüyorum.
Demek istediğim 4060 Tİ ın 4K oynatacak kadar güçlü olmamasıydı.
Rica ederim. Anakartı B650M R, SSD yi Kioxia 1 TB seçerek almanızı öneririm. Stokları bitmeden elinizi çabuk tutsanız iyi olur.🙂

Technopat Haberler

Geri
Yukarı