R5 7600X sistem önerisi

Semih emre0

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, bilgisayar toplama konusunda çok iyi değilim. Biraz araştırma yaptım ve kafamda AM5 çipli sistem oluşturdum. Sistemimde neler iyi neler kötü? Sizden tavsiye almak istiyorum. Bütçem 50 civarı. Biraz aşağıya çekmek istiyorum ama kesinlikle bunu al derseniz alabilirim.

Bu bütçede 4060 Ti alınmaz. 9070XT stoklarının yenilenmesini bekle.
Anakart işlemciden pahalı. Alınmaz. Daha ucuz anakart ile 7 9800x alınır.

Fiyatları şişirecek seçenekler koymuşsun gerek yok. Gereksiz pahalı f/p bir pc topluyorsan.

İfadeler: kxy

EKRAN KARTININ FİYATI DÜŞER:

Anakart işlemciden pahalı. Alınmaz. Daha ucuz anakart ile 7 9800x alınır.

Fiyatları şişirecek seçenekler koymuşsun gerek yok. Gereksiz pahalı f/p bir pc topluyorsan.
Ryzen 7 9800x ile uyumlu wifi destekli hangi anakartı alabilirim

Ryzen 7 9800X ile uyumlu Wi-Fi destekli hangi anakartı alabilirim.

9700X ile attigim anakartla bir sistem olusturulabilir. 9070 XT almak icin islemciden kismaniz gerekecektir. 7500F bir secenek olr ama 1080p de darbogaz yapar. 2K da kullanmaniz gerekir. Bütçe attiginiz sistemede xikmaz derseniz islemciyi Ryzen 5 7500F e cekebilirsiniz yine ama 2K da kullanmanizi oneririm yine.

Ryzen 7 9800x ile uyumlu wifi destekli hangi anakartı alabilirim
Hocam öyle almayın çünkü daha pahalıya geliyor.
Harici wifi adaptörlü böyle şeylerde alsanız olur.

Arkadaşın önerdiği sistem daha iyi fakat 1-2 ay beklerseniz daha ucuza denk gelebilir ekran kartı özellikle yeni çıktığı için fiyatı şişkin. Eğer bütçeni çıkartabilirsen böyle al çıkmazsa M2 'yi 512 al rami 16 al.

İfadeler: kxy
Attığınız sistem hoşuma gitti teşekkür ederim hocam, ama ailemi ikna edemeyecek olursam biraz daha düşürmem gerekir işlemci 7500F olursa hangi ekran kartı uygun olur 1080p kullanacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…