R5 7600X sistem uyumlu mudur?

8 farklı siteye para yatırıp hepsinden ayrı ayrı alıp parçaları beklemek bunu düşüneceğim yardımın için sağ ol.
Bende aldım en geç gelen ürün 3. gün geldi. Sizin tercihiniz bu fiyata 4060TI'da alabilirsiniz. Her gün pc topluyorum hepsinide farklı sitelerden alıyorum parçaların bir sorun olmuyor.

Bende aldım en geç gelen ürün 3. gün geldi. Sizin tercihiniz bu fiyata 4060 Ti'da alabilirsiniz. Her gün PC topluyorum hepsini de farklı sitelerden alıyorum parçaların bir sorun olmuyor.

Anladım teşekkürler Valorant ve Forza 5 oynuyorum sadece aktif olarak 4070'e şimdilik hiç ihtiyacım yok 1080p de oynayacağım zaten. GTX 1650 Mobile'dan geçeceğim buna çağ atlıyorum zaten

Bastan uyarayim hocam. Ayni islemci ve sogutmayi kullaniyorum ve yukte 80 90 dereceleri gordum. Hatta ve hatta 95 bile gordum. Bilginiz olsun diye dedim.

Bastan uyarayim hocam. Ayni islemci ve sogutmayi kullanıyorum ve yukte 80 90 dereceleri gordum. Hatta ve hatta 95 bile gordum. Bilginiz olsun diye dedim.

Ciddi misiniz bunlar çok yüksek sıcaklıklar kasanızın modeli neydi ve kaç tane kasa fanınız var.

Ciddi misiniz bunlar çok yüksek sıcaklıklar kasanızın modeli neydi ve kaç tane kasa fanınız var.

4 fanli mesh bir kasa. Xiagmatek'in. Ya 360mm alin sivi sogutucuyu ya da X olmayan versiyonunu alin.

Site seçeneklerinde ASUS TUF LC 240 var coolermastrdan ne kadar fark olur bilmiyorum ama.

7600x alacaksan ya 360 mm soğutma olacak ya da benimki gibi Arctic Liquid Freezer ll 240m olacak. Arctic bende harikalar yaratıyor.
7600X zaten yüksek sıcaklıklarda çalışmak için tasarlanan bir işlemci. Biostan ufak ayarlamalarla bunu kapatabiliyorsun. ML240L V2 ile testte 78 de sabit tutuyorum.

7600X zaten yüksek sıcaklıklarda çalışmak için tasarlanan bir işlemci. BIOS'tan ufak ayarlamalarla bunu kapatabiliyorsun. ML240L V2 ile testte 78 de sabit tutuyorum.

Tamamdır teşekkürler tam olarak hangi BIOS ayarları ne yapmam lazım BIOS'ta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…