K Kiss0fdeath Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2019 Mesajlar 3.216 28 Ağustos 2023 #21 Kaynssuo dedi: O süreçle uğraşmak istemiyorum hocam ondan dolayı. PC hocasının 4080 ile alakalı videosunu izledim bir kısmı yanıyormuş ama hepsinde olmuyor diyor ayrıca karta ağır hasar verir diğer ekipmanlara sıçrarsa oluruz 60kdan. Genişletmek için tıkla... Aynı kartı alacaktım içime kurt düştü şu an . Ne yapacaksınız peki nasıl bağlamayı düşünüyorsunuz?
Kaynssuo dedi: O süreçle uğraşmak istemiyorum hocam ondan dolayı. PC hocasının 4080 ile alakalı videosunu izledim bir kısmı yanıyormuş ama hepsinde olmuyor diyor ayrıca karta ağır hasar verir diğer ekipmanlara sıçrarsa oluruz 60kdan. Genişletmek için tıkla... Aynı kartı alacaktım içime kurt düştü şu an . Ne yapacaksınız peki nasıl bağlamayı düşünüyorsunuz?
Kaynssuo Hectopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 165 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2023 #22 Kiss0fdeath dedi: Aynı kartı alacaktım içime kurt düştü şu an . Ne yapacaksınız peki nasıl bağlamayı düşünüyors Genişletmek için tıkla... Haftaya servisten gelinceye kadar ürünlerim düzgün bir cevap beklicem zaten psu da yolda umarım düzgün bir cevap bulurum yoksa ya herro ya merro.
Kiss0fdeath dedi: Aynı kartı alacaktım içime kurt düştü şu an . Ne yapacaksınız peki nasıl bağlamayı düşünüyors Genişletmek için tıkla... Haftaya servisten gelinceye kadar ürünlerim düzgün bir cevap beklicem zaten psu da yolda umarım düzgün bir cevap bulurum yoksa ya herro ya merro.