McKenzie Megapat Katılım 22 Ağustos 2016 Mesajlar 204 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2024 #11 deadfellow dedi: Ne kadar güç çekiyor stres testinde onu da gösterebilir misin? Genişletmek için tıkla... Hangi değerlerin doğru olduğunu bilmediğim için olabilecek her şeyi attım. Dosya Ekleri voltage 1.png 122,3 KB · Görüntüleme: 36 voltage 2.png 11,3 KB · Görüntüleme: 39 voltage 3.png 12,7 KB · Görüntüleme: 32 voltage 4.png 27,6 KB · Görüntüleme: 38
deadfellow dedi: Ne kadar güç çekiyor stres testinde onu da gösterebilir misin? Genişletmek için tıkla... Hangi değerlerin doğru olduğunu bilmediğim için olabilecek her şeyi attım.
deadfellow Megapat Katılım 30 Temmuz 2021 Mesajlar 7.583 Makaleler 1 Çözümler 75 Daha fazla Sistem Özellikleri 7700X@5.5/ 6000@C28 / 6900XT EE @2.95 Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2024 #12 Çok kötü değilmiş sıcaklık çekilen güce göre aslında, Curve optimizer uyguladın mı?
McKenzie Megapat Katılım 22 Ağustos 2016 Mesajlar 204 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2024 #13 deadfellow dedi: Çok kötü değilmiş sıcaklık çekilen güce göre aslında, Curve optimizer uyguladın mı? Genişletmek için tıkla... Hayır ilk defa duyuyorum ne olduğu hakkında bilgim yok. Düzenleme: Siz söyledikten sonra baktım Ryzen Master uygulamasından başlattım yapıyorum şu an galiba yeni bir şey önceden hiç dikkattimi çekmemişti. Bu arada ne kadar etki eder bilmiyorum ama kasamın ön kapağını çıkarma kararı aldım toz filtresi duruyor sadece ön tarafta. deadfellow dedi: Çok kötü değilmiş sıcaklık çekilen güce göre aslında, Curve optimizer uyguladın mı? Genişletmek için tıkla... Tüm çekirdekleri -20 değerinde ayarladım ve sıcaklık değeri 5 dakika gibi uzun bir stress testinde maksimum 87 dereceye geldi. Dosya Ekleri image.jpg 181,7 KB · Görüntüleme: 30 image.jpg 162,4 KB · Görüntüleme: 30 Son düzenleme: 24 Temmuz 2024
deadfellow dedi: Çok kötü değilmiş sıcaklık çekilen güce göre aslında, Curve optimizer uyguladın mı? Genişletmek için tıkla... Hayır ilk defa duyuyorum ne olduğu hakkında bilgim yok. Düzenleme: Siz söyledikten sonra baktım Ryzen Master uygulamasından başlattım yapıyorum şu an galiba yeni bir şey önceden hiç dikkattimi çekmemişti. Bu arada ne kadar etki eder bilmiyorum ama kasamın ön kapağını çıkarma kararı aldım toz filtresi duruyor sadece ön tarafta. deadfellow dedi: Çok kötü değilmiş sıcaklık çekilen güce göre aslında, Curve optimizer uyguladın mı? Genişletmek için tıkla... Tüm çekirdekleri -20 değerinde ayarladım ve sıcaklık değeri 5 dakika gibi uzun bir stress testinde maksimum 87 dereceye geldi.