R5 7600X ve 4070 Ti sisteme macOS kurulur mu?

Arveles

Centipat
Daha fazla  
RAM
32 GB
Ekran kartı
PNY RTX 4070TI
Anakart
msi b650-p wifi
İşlemci
Ryzen 5 7600X
Merhaba, kendi sistemime Dual boot macOS kurmak istiyorum fakat merak ettiğim çok fazla şey var.

Sistemim macOS için uyumlu mu? Uyumluysa hangi macOS sürümünü indirmem gerekiyor?

Ekran kartım desteklemiyor sanırım, ama işlemcimin grafik kartı mevcut. Onu kullanabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence kurma. Windows senin için daha rahat olur. İş için MacOS kullanılır fakat sen bu sistemi topladıysan oyunda oynayacağını düşünüyorum. Bu yüzden Windows daha mantıklı olur.

Bence kurma. Windows senin için daha rahat olur. İş için MacOS kullanılır fakat sen bu sistemi topladıysan oyunda oynayacağını düşünüyorum. Bu yüzden Windows daha mantıklı olur.
Bazı projelerde kullanmam gereken minilibx gibi kütüphanelerin sadece MacOS cihazlarda çalıştığını gördüm. O yüzden aslında dual boot yapmak istiyorum. Sanal makineden çalışmak rahat hissettirmiyor.

Bazı projelerde kullanmam gereken minilibx gibi kütüphanelerin sadece MacOS cihazlarda çalıştığını gördüm. O yüzden aslında dual boot yapmak istiyorum. Sanal makineden çalışmak rahat hissettirmiyor.
En kötü SSD'ye MacOS kurarsınız. Bir SSD daha alıp ona da Windows kurarsınız ama PC başlatıldığında bunu ayarlamanız lazım BİOS'tan. Mesela, MacOS işletim sistemi için o SSD'yi boot edersiniz. Genelde iş için kullanıyorsanız MacOS SSD'sini birincil boot seçeneğine alırsınız. Oyun oynamak isterseniz de F9 tuşuna basıp PC başlarken Windows diskini boot edersiniz.

Son düzenleme:
Peki sistemim destekliyor mu MacOS'u? İlgili bir kaynak bulamadım bu konuyla ilgili.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…