R5 7600X ve GTX 1050 sisteme geçici olarak 350W yeter mi?

zbawn

Megapat
Daha fazla  
Öncelikle herkese iyi günler. Bütçem halinde yeni bir sistem topladım. Elimde mevcut bulunan 350W PSU idaretende olsa yeterli olur mu? Yardım ve önerilerinizi bekliyorum.

Anakart: ASRock X670'e pg lightning AM5 soket.
İşlemci: AMD Ryzen 5 7600X 4.7GHz
İşlemci soğutucu: Dark Freezer X120 Intel & AMD uyumlu 120mm 4pin PWM fanlı, 4X ısı borusu, direkt kontak işlemci soğutucu.
RAM: Kingston Fury Beast KF552C40BB-16 16 GB DDR5 5200.
Ekran kartı: Galax GTX 1050 2 GB (şu anlık yenileyemedim bir süre bunu kullanmam gerekiyor.)

350W takmayın bile hocam daha büyük sıkıntılar çıkarabilir.

Yetse bile ben o parçalara o PSU'yu kesinlikle kullanmazdım. Anakarta, işlemciye iyi para vermişsin düşünsene tek bir hata yüzünden yandığını. Yanmasının sebebi beslemediğinden değil de genelde o watttaki PSU'lar kalitesiz bileşenlere sahip olabiliyor. Zaten en az 450 watt olmalı.

Ekran karti takmadan Dahili gpu ile gündelik isleri yapabilirsin daha fazlasina yetecegini sanmiyorum.

Stok frekans ile CPB kapalı olarak kullanılırsa, yetebilir. Tabii PSU'nun etiket değerlerini paylaşırsanız, en azından kağıt üstünde bir şeyler söylenebilir

Arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Sistemi riske atmanın anlamsız olduğu anlaşıldı. Peki kaç watt almam yeterli olur? İlerleyen dönemlerde RTX 3060 almayı planlıyorum. Marka model önerisi yapabilirseniz sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…