tavukdönersevenkedi
Centipat
monitörle beraber 50kMonitör haric toplam fiyatı ne oldu su an? Bizi ugrastırmazsınız degil mi? Maksimum butceniz nedir ayrıca?
soğutucu derken sıvı soğutucu mu?İşlemciyi düz 7600 yapıp, soğutucuyu SE-224-XTS yap derim.
ID-COOLING SE-224-XTS ARGB 4Pin PWM 120mm İÅlemci SoÄutucu Fiyat
ID-COOLING SE-224-XTS ARGB 4Pin PWM 120mm İÅlemci SoÄutucu uygun fiyat ve hızlı teslimat Gelbura.comwww.gelbura.com
Kasa ve PSU'yu değiştirsen çok iyi olur.
BitFenix Nova Mesh SE 4 ARGB Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz BitFenix Nova Mesh SE 4 ARGB Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! BitFenix Nova Mesh SE 4 ARGB Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 1.611,37 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
NZXT C750 Bronze PA-7B1BB-EU 750 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz NZXT C750 Bronze PA-7B1BB-EU 750 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! NZXT C750 Bronze PA-7B1BB-EU 750 W Power Supply özelliklerini incele, 3.389,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Düz 7600 modeli X versiyonundan daha soğuk çalışır. Ben 7600X kullanıyorum. 360mm ile anca soğuyor.soğutucu derken sıvı soğutucu mu?
dostum uğraştıracağım ama attığım linkleri alıp sizin önerdiğiniz şeylerle değiştirir misiniz biraz kafam karıştıdaDüz 7600 modeli X versiyonundan daha soğuk çalışır. Ben 7600X kullanıyorum. 360mm ile anca soğuyor.
Fazla performans farkı da yok. Kule tipi soğutucuyla gayet iyi olur.