R5 7600X ve RTX5070 Ti toplanılan sistem nasıl?

Yuryevna

Megapat
Daha fazla  
Merhaba, topladığım sistem için görüşe ihtiyacım var. En son 2016'da topladığım emektarla yolları ayırma vakti.

Maximum'a vade farksız 3 taksit yaptığı için İncehesap'tan bakıyorum. Dün gece indirim günüymüş, topladığım sistem 73-74 gibi fiyattaydı, indirim bitince 77,7 şu an. Haftaya aynı ürünler indirime girer mi bilmiyorum.

Tercih önceliklerim:
Amd işlemci.
Nvidia ekran kartı.
Bluetooth ve wifi destekli en az 2 M2 SSD desteği olan anakart.
2TB SSD alacağım, bir M2 SSD de bende var.

Şu anki bilgisayarımdan çıkacak HDD ve kutu tipi SSD ikisi de bağlanabilir olmalı

Oyuncu değilim ama; BF6, GTA6 vs. heveslendiğim ve ara ara oynayacağım diğer oyunları da en iyi ayarlarda oynamak isterim.

VR uçak simülasyonu vs. de oynuyorum, arada VR oyunlarını yüksek çözünürlükte sıkıntısız oynamak da istiyorum bilgisayardan bağlayıp.

Monitör için de 2 seçenek öne çıktı, bilenler yorumlasın çok isterim.

Oyunda üzmeyecek, film video performansı iyi, eskisi kadar kullanmasam da tasarım programlarında renk doğruluğunda üzmeyecek her kulvarda optimum performans gösterecek bir şey iyi olurdu. İki monitör de 4K seçtim uzun vadeli. 32 inch olanı duvara sabitlemeyi düşünebilirim. 27 olursa onu normal kullanırım.

Bu doğrultuda böyle bir sistem topladım, ne düşünüyorsunuz merak ediyorum. Teşekkürler şimdiden.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…