Hocam tekrar rahatsiz ediyorum elimde şu an 1600'un sogutucusu var kullandigim 5600X alirken sogutuculu mu aliyim yoksa sogutucusuz mu? 300 lira fark var.
Yaninda Wraith Stealth sogutu veriyor buyuk ihtimal. Daha cok CS2 oynayacagim icin ve cok guclu bir ekran kartim olmadigi icin yuk islemciye daha cok binecek. O yuzden 5600X istiyorum.
Yaninda Wraith Stealth sogutu veriyor buyuk ihtimal. Daha cok CS2 oynayacagim icin ve cok guclu bir ekran kartim olmadigi icin yuk islemciye daha cok binecek. O yuzden 5600X istiyorum.
Anladım. Hocam doğrudur alabiliyorsanız daha iyisini alın ama bildiğim 200MHz daha yüksek frekans ve belki fazladan hız aşırtma potansiyeli vardır. Ben olsam almazdım. Wraith Stealth dediğimiz soğutucu basit bir soğutucu. Onun yanına bir hava soğutma almanız gerekecektir. Hadi şimdi UV yaptınız diyelim ama yazın bile ısınır. Küçük bir kasaya sahibim, Aerocool Rave 4 135 mm hava soğutma ile 4.7GHz overclock yaptım ve stabil kullandım R5 5600 ile. İslemciye bir hava soğutma öneririm aşırı ucuz olmadıkça her türlü şey soğutur onu.
dostum 5600'ün uzun süredir çoğu sistemde tercih edilmesinin en büyük sebebi fiyatına göre çok iyi bir performans vermesi. 5600X ile arasında yok denecek kadar az fark var. daha doğrusu şöyle demeliyiz: 7600 ve 7600X gibi bir fark yok aralarında. cebinde paran kalacağını da düşünürsek 5600X tercih etmen için herhangi bir sebep yok. serin çalışan bir 5600 ile cs2'yi akıcı bir şekilde oynayabilirsin.
5600X alınca 5600 ile arasında hiçbir fark olmayacak. 5600 alın. Ayrıca Wraith stok soğutucu zaten yetersiz soğutucu almak zorunda kalacaksınız. 5600 + Deepcool AK400 alın.
5600X alınca 5600 ile arasında hiçbir fark olmayacak. 5600 alın. Ayrıca Wraith stok soğutucu zaten yetersiz soğutucu almak zorunda kalacaksınız. 5600 + Deepcool AK400 alın.
5600X ile 5600'ün arasında Max 4 5 FPS vardır 5600 fiyatına göre çok güzel bir işlemcidir kutusu ile almanızı öneririm 5600X e daha çok para vermeye gerek yok.