5 520192 Hectopat Katılım 1 Şubat 2022 Mesajlar 1.065 Makaleler 1 Çözümler 3 14 Nisan 2024 #51 Fueren dedi: Kendimde kullandım. Tasarımı çok güzel olan bir dağıtım. Pop!_OS gibi rahatça kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam indirip live CD de deneyeceğim. Başka dağıtım öneriniz varsa söyleyebilirsiniz hocam.
Fueren dedi: Kendimde kullandım. Tasarımı çok güzel olan bir dağıtım. Pop!_OS gibi rahatça kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam indirip live CD de deneyeceğim. Başka dağıtım öneriniz varsa söyleyebilirsiniz hocam.
Rona Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 9.099 Makaleler 5 Çözümler 303 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: AMD Ryzen 5 3600 Anakart: Gigabyte B450M S2H GPU: SAPPHIRE PULSE RX 6700 RAM: 2*16 CORSAIR VENGANCE PRO 3600Mhz PSU: SHARKOON SHP650V2 SSD: KINGSTON A400 120GB HDD: 1TB SEAGATE Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2024 #52 okanardal dedi: Tamam hocam indirip live CD de deneyeceğim. Başka dağıtım öneriniz varsa söyleyebilirsiniz hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam illa dağıtım değiştirmenizd gerek yok. Arayüz de değiştirebilirsiniz. İlla dağıtım değiştireceksiniz aklınızda bulunsun Home klasörünüzdeki dosyaları falan yedekleyin, yeri geldiğinde lazım olur.
okanardal dedi: Tamam hocam indirip live CD de deneyeceğim. Başka dağıtım öneriniz varsa söyleyebilirsiniz hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam illa dağıtım değiştirmenizd gerek yok. Arayüz de değiştirebilirsiniz. İlla dağıtım değiştireceksiniz aklınızda bulunsun Home klasörünüzdeki dosyaları falan yedekleyin, yeri geldiğinde lazım olur.
5 520192 Hectopat Katılım 1 Şubat 2022 Mesajlar 1.065 Makaleler 1 Çözümler 3 14 Nisan 2024 #53 Rona dedi: Hocam illa dağıtım değiştirmenizd gerek yok. Arayüz de değiştirebilirsiniz. İlla dağıtım değiştireceksiniz aklınızda bulunsun Home klasörünüzdeki dosyaları falan yedekleyin, yeri geldiğinde lazım olur. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam yedekledim.
Rona dedi: Hocam illa dağıtım değiştirmenizd gerek yok. Arayüz de değiştirebilirsiniz. İlla dağıtım değiştireceksiniz aklınızda bulunsun Home klasörünüzdeki dosyaları falan yedekleyin, yeri geldiğinde lazım olur. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam yedekledim.