İyi günler, halen Ryzen 5 8400F işlemci kullanıyorum ekran kartım RX 6700 XT. İşlemciyi değiştirmek istiyorum, aklımda Ryzen 7 7700 ve Ryzen 5 9600 X var. Bunlar haricinde hangi işlemciyi tavsiye edersiniz? Anakartım ASUS Prime B650M K.
İyi günler, halen Ryzen 5 8400F işlemci kullanıyorum ekran kartım RX 6700 XT. İşlemciyi değiştirmek istiyorum, aklımda Ryzen 7 7700 ve Ryzen 5 9600 X var. Bunlar haricinde hangi işlemciyi tavsiye edersiniz? Anakartım ASUS Prime B650M k.
İnceleme videolarına baktım 9600 X 7700'e göre oyunlarda daha iyi görülüyor ne kadar çok incelersem o kadar aklım karışıyor. Eski işlemci artı üstüne 6000 TL verip her iki işlemci yi de alabiliyorum aynı fiyata Geliyor. Ne yapacağım hakkında kararsız kaldım birde kule tipi soğutucu almam gerekecek standart soğutucu iki işlemci içinde yeterli gelmiyor gibi
İnceleme videolarına baktım 9600 X 7700'e göre oyunlarda daha iyi görülüyor ne kadar çok incelersem o kadar aklım karışıyor. Eski işlemci artı üstüne 6000 TL verip her iki işlemci yi de alabiliyorum aynı fiyata geliyor. Ne yapacağım hakkında kararsız kaldım bir de kule tipi soğutucu almam gerekecek standart soğutucu iki işlemci içinde yeterli gelmiyor gibi.