R5 9600 RTX 5070 sistem alınır mı?

EgeStrqfes

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, şu kasayı aşağıda yazdığım gibi özelleştirdiğimizde ve ekteki monitörü aldığımızda 71k bütçeye göre en iyi sistemi toplamış mı oluruz sizce?

Özelleştirmeler;

İşlemci: AMD Ryzen 5 9600.
RAM: 2x16.
Monitör ekleme kısmından ise;

1756389285240.png

Bunu ekleyince fiyat 71k oldu. Biz bu şekilde bulduk daha iyi bir sistem, monitör bulabilirseniz ve atarsanız güzel olur. İyi sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:
Attığın alınmaz. Attıklarım aynı fiyata geliyor daha iyi.

240Hz ya da üstü olsun istiyoruz ya. Yoksa attığınız sistemin özellikleri daha iyi.

Valorant, CS tarzı oyunlar da oynuyor arkadaş o yüzden Hertz ne kadar yüksek olursa o kadar iyi oluyor. Sizce ekte gösterdiğim monitör iyi midir?

Benim attığım çok daha iyi. Bu fiyattaki ASUS'lar genelde panelleri sıkıntılı oluyor.

240Hz ya da üstü olsun istiyoruz ya. Yoksa attığınız sistemin özellikleri daha iyi.
Hocam öyleyse 3k daha verip monitör olarak bunlardan birini alarak 9070 XT sistemi alın:

Valorant, CS tarzı oyunlar da oynuyor arkadaş o yüzden hertz ne kadar yüksek olursa o kadar iyi oluyor. Sizce ekte gösterdiğim monitör iyi midir?
Fena değil hocamın attığı G65B ve benim attıklarım daha iyi.
Öğrenci indiriminden faydalanabilirsen G65B al geç.
Olmuyor ise benim attıklarımdan birini al.

Hocam öyleyse 3K daha verip monitör olarak bunlardan birini alarak 9070 XT sistemi alın:

Fena değil hocamın attığı G65B ve benim attıklarım daha iyi.
Öğrenci indiriminden faydalanabilirsen G65B al geç.
Olmuyor ise benim attıklarımdan birini al.

Hocam attığınız AOC monitör artı olarak

Bunları alıyoruz. Sizce iyi midir? Özelleştirme vs bir şey gerekli midir?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı