Herkese selam. Yardiminiza ihtiyacım var. İslemciyi yeni aldim AMD Ryzen 5 9600X. Bundan önce Ryzen 5 7500F kullaniyordum ancak simdiki 9600X cok isiniyor PC bostayken 65 derece civarinda. Stress testine soktum 79-80 dereceyi gecmiyor. RDR 2 - AC Shadows gibi oyunlarda da 71-70 derece surekli. Neden boyle sorun ne olabilir? Cooler Master 240mm sivi sogutucu kullanıyorum. 7500F oyunlarda 62-65 derecedeydi Max bostayken de 40 derecelerde geziyordu. Bu neden bu kadar yüksek?
Daha güçlü bir işlemci çünkü hocam. Eğer doğru monte ettıgınıze emınseniz şayet kasa fanlarını ve soğutucunuzu 71 70 dereceler tehlikeli dereceler değil. ilk bir kontrol edebilirsiniz montajını
Daha güçlü bir işlemci çünkü hocam. Eğer doğru monte ettıgınıze emınseniz şayet kasa fanlarını ve soğutucunuzu 71 70 dereceler tehlikeli dereceler değil. ilk bir kontrol edebilirsiniz montajını
Hocam cevabiniz icin tesekkur ederim 70 derece civari tamam ancak boşta 65 derece benim kafami cok karistirdi montajini dogru yaptigima eminim bi sure boyle deneyeyim bakalim.