Arkadaşlar merhaba, R5 9600X e sahibim ve 240mm Thermaltake water 3.0 sıvı soğutmam var fakat işlemcim yük altında 80 derece oluyor boşta iken 56 57 derece falan. Ben daha serin çalışmasını istiyorum bu yüzden kaliteli bir sıvı soğutma önerir misiniz?
Dip not: "daha ucuza daha iyisi var" deyip kule tipi soğutma önermeyin rica ediyorum. 240mm Thermaltake sıvı soğutmam bile yetmiyor bu işlemciye, şimdiden teşekkürler.
Arkadaşlar merhaba, R5 9600X e sahibim ve 240mm Thermaltake water 3.0 sıvı soğutmam var fakat işlemcim yük altında 80 derece oluyor boşta iken 56 57 derece falan. Ben daha serin çalışmasını istiyorum bu yüzden kaliteli bir sıvı soğutma önerir misiniz?
Dip not: "daha ucuza daha iyisi var" deyip kule tipi soğutma önermeyin rica ediyorum. 240mm Thermaltake sıvı soğutmam bile yetmiyor bu işlemciye, şimdiden teşekkürler.
En ucuz Arctic Liquid Freezer II 360 A-RGB İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Arctic Liquid Freezer II 360 A-RGB İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 4.848,87 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz MSI MAG CoreLiquid 360R V2 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI MAG CoreLiquid 360R V2 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 4.249,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz MSI Mag CoreLiquid C360 ARGB 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucusu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Mag CoreLiquid C360 ARGB 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucusu özelliklerini incele, 5.649,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!