PSU kötü ve yetersiz, sıvı soğutucuda kötü. Bütçeniz nedir?
@Bruftx galiba uyarı aldınız. Uyarı bitince cevap verebilirsiniz ben çoğu zaman aktifim.
Bütçem 50.000₺. Bu sistemi indirimde olan bir siteden alacağım. İşlemcisini, RAM'ını yükselttim ve o şekilde alacağım fakat herhangi bir sorun var mı ondan emin değilim.
Bunların haricinde benim attığım sistemde birbiri ile uyumlu olmayan herhangi bir bileşen varmı?Shark 7A-RTX SUPER - Game Garaj
Shark 7A-RTX SUPER, Son Nesil AMD Ryzen işlemci seçenekleri, Nvidia GeForce RTX 4000 Super ekran kartı seçenekleri ile Shark 7A-RTX SUPER hazır sistem bilgisayar, oyuncu bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleri ile GameGaraj'da!www.gamegaraj.com
Bu sistemi böyle özelleştirirseniz 45K tutuyor. Bütçe varsa 4070 Ti Super seçilebilir 54K oluyor öyle de.
Soğutucu:
THERMALRIGHT Peerless Assassin 120 SE ARGB 66.17 CFM, TL-C12C-S 120mm PWM Fan, LGA 1700, AM4-AM5 İÅlemci soÄutucusu - inventus
THERMALRIGHT Peerless Assassin 120 SE ARGB 66.17 CFM, TL-C12C-S 120mm PWM Fan, LGA 1700, AM4-AM5 İÅlemci soÄutucusuinventus.com.tr
Sizin attığınız sistemde PSU yetersiz.Bunların haricinde benim attığım sistemde birbiri ile uyumlu olmayan herhangi bir bileşen varmı?
650 w üstü kasa bulunmuyor şuan, bunu aldıktan sonra nasıl değiştirebilirim?Sizin attığınız sistemde PSU yetersiz.
Yeni PSU alıp ek masrafa gireceksiniz hiç gerek yok. Attığım sistemi özelleştirip alın.650 w üstü kasa bulunmuyor şuan, bunu aldıktan sonra nasıl değiştirebilirim?
Yeni PSU alıp ek masrafa gireceksiniz hiç gerek yok. Attığım sistemi özelleştirip alın.
Bu sistemi almamda farklı birkaç tane daha neden var ama bileşenler konusunda pek bilgim yok. Sadece PSU noktasında problem var diyorsan onu 650 alır ileride değiştiririm. Kısa vadede sorun yaratır mı bu durum?