CPU guc girisi 8 pin, overclock ihtimali 0.
Ayni sekilde heatsinkler de MSI'a kiyasla cok kucuk.
Ayni zamanda ASRock anakartlarda BIOS problemleri oluyor.
CPU guc girisi 8 pin, overclock ihtimali 0.
Ayni sekilde heatsinkler de MSI'a kiyasla cok kucuk.
Ayni zamanda ASRock anakartlarda BIOS problemleri oluyor.
Hocam diger ozellikler? Ancak orta seviye islemciler takarsiniz bu anakarta onda da VRM'ler haslanir resmen. Ayrica o fiyata Wi-Fi'de yok anakart da. Tam bir fiyasko anakart
Peki sizce bu iki kart arasından hangisi daha iyidir? (Wi-Fi olması çok bir şey değiştirmeyecek, Wi-Fi olmayanın özellikleri daha iyiyse onu tercih edebilirim)
Ek olarak 6K bandında bir öneriniz olur mu? Bu attıklarınızı kaydettim fakat 7K ya çıkamayabilirim.
Hocam bütçe artmazsa takacaginiz islemci cok guclu bir islemci degilse bu alinabilir, ancak R7 7700X ve daha ustu bir islemci takacaksiniz yukarida attigim MSI anakarti almanizi siddetle tavsiye ederim.
Hocam diger ozellikler? Ancak orta seviye islemciler takarsiniz bu anakarta onda da VRM'ler haslanir resmen. Ayrica o fiyata Wi-Fi'de yok anakart da. Tam bir fiyasko anakart.
Hocam diger ozellikler? Ancak orta seviye islemciler takarsiniz bu anakarta onda da VRM'ler haslanir resmen. Ayrica o fiyata Wi-Fi'de yok anakart da. Tam bir fiyasko anakart.
Hocam bütçe artmazsa takacaginiz islemci cok guclu bir islemci degilse bu alinabilir, ancak R7 7700X ve daha ustu bir islemci takacaksiniz yukarida attigim MSI anakarti almanizi siddetle tavsiye ederim.
Dostum şaka yapıyorsun herhalde ASRock'un bu modeli b 650'ler arasında VRM yapısı olarak en iyilerden biri fazları neredeyse TOMA'ya eşit karşılaştırma videolarına bakabilirsiniz bu anakartın bir üstü MSI B650 TOMA.
Dostum şaka yapıyorsun herhalde ASRock'un bu modeli b 650'ler arasında VRM yapısı olarak en iyilerden biri fazları neredeyse TOMA'ya eşit karşılaştırma videolarına bakabilirsiniz bu anakartın bir üstü MSI B650 TOMA.
Karsilastirma videosuna baktim ancak evet haklisiniz VRM konusunda yanilmisim.
Ancak abartmissiniz hocam attigimla arkadaslarin attığı ASRock anakartin VRM performanslari ayni tomahawk ile aralarinda 20 derece var
Hocam diger ozellikler? Ancak orta seviye islemciler takarsiniz bu anakarta onda da VRM'ler haslanir resmen. Ayrica o fiyata Wi-Fi'de yok anakart da. Tam bir fiyasko anakart
İkisi de güzel ve yakın kartlar ama çok az bi farkla wifi olması ve dediğiniz gibi overclock ihtimali için MSI B650M Gaming Plus'ı tercih edeceğim gibi duruyor.