Zibilion Hectopat Katılım 29 Kasım 2016 Mesajlar 209 Yer Ankara/Bilkent Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2016 #1 Ekran kartımı güncellerken hata çıktı ve bilgisayarı yeniden başlattığımda ekran kartı görünmüyordu. Ekran kartım R5 M230. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Aralık 2016
Ekran kartımı güncellerken hata çıktı ve bilgisayarı yeniden başlattığımda ekran kartı görünmüyordu. Ekran kartım R5 M230.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 4 Aralık 2016 #2 Önce DDU ile eski sürücüleri kaldır. Sonra da sırası ile ekran kartı sürücülerini kur. Eğer çift GPU varsa önce birini kurmalısın. Sonra diğer ekran kartı gözükür hale gelir.
Önce DDU ile eski sürücüleri kaldır. Sonra da sırası ile ekran kartı sürücülerini kur. Eğer çift GPU varsa önce birini kurmalısın. Sonra diğer ekran kartı gözükür hale gelir.
Zibilion Hectopat Katılım 29 Kasım 2016 Mesajlar 209 Yer Ankara/Bilkent Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2016 #3 Peki sırasıyla nerden yükleyebilirim,kendi sayfasından mı indireyim, yoksa önerdiğniz bir program varmı? Sayfasından indirdim fakat yüklerken başarısız oldu kaldırıp tekrar yükledim ve gene kurulum sırasında uyarılar algılandı diye hata verdi
Peki sırasıyla nerden yükleyebilirim,kendi sayfasından mı indireyim, yoksa önerdiğniz bir program varmı? Sayfasından indirdim fakat yüklerken başarısız oldu kaldırıp tekrar yükledim ve gene kurulum sırasında uyarılar algılandı diye hata verdi