R5 M230 sistem Ryse: Son of Rome'da kaç FPS verir?

İşletim sistemi
Windows 10

Vorpee

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bu oyunu indireceğim. Oyunda FPS ne olur, kasma gerçekleşir mi? Yorumlarını bekliyorum.

Dosya Ekleri

• asadg.png
    asadg.png
    25,1 KB · Görüntüleme: 42
  • sasa.png
    sasa.png
    23,6 KB · Görüntüleme: 52
  • sashgr.png
    sashgr.png
    26,8 KB · Görüntüleme: 44
  • asasa.png
    asasa.png
    25,6 KB · Görüntüleme: 38
Son düzenleyen: Moderatör:
Peki bu oyun hariç bazı oyunları kaldırabilecek bir ekran kartımı yoksa çok mu kötü ve laptop için önerebileceğin kaliteli ucuz bir ekran kartı var mıdır?
Şöyle söyleyeyim eski Laptopumda i5 7200U-8GB RAM-R5 M420 ve Intel HD 620 vardı. R5 M420 HD 8500M'in isminin değiştirilmiş hali. Daha cafcaflı duruyor ve albenisi var. Bu kart da dediğim gibi giriş seviye kartlar. Ben yazdığım sistemle Tomb Raider 2013 bile 30 FPS en düşük ayarlarda oynuyordum sen düşün. Mafia 2, Cod MW serisi, Tomb Raider 2013, Valorant, LoL gibi oyunları oynarsın fakat fazlasını bekleme. Laptop kullanmak zorundaysan eğer harici ekran kartı takma konusunda bir tecrübem yok fakat masaüstü geçeceksen bütçe dahilinde öneri yapabiliriz.

Şöyle söyleyeyim eski laptopumda i5 7200U-8 GB RAM-R5 M420 ve Intel HD 620 vardı. R5 M420 HD 8500M'in isminin değiştirilmiş hali. Daha cafcaflı duruyor ve albenisi var. Bu kart da dediğim gibi giriş seviye kartlar. Ben yazdığım sistemle Tomb Raider 2013 bile 30 FPS en düşük ayarlarda oynuyordum sen düşün. Mafia 2, CoD mw serisi, Tomb Raider 2013, Valorant, LoL gibi oyunları oynarsın fakat fazlasını bekleme. Laptop kullanmak zorundaysan eğer harici ekran kartı takma konusunda bir tecrübem yok fakat masaüstü geçeceksen bütçe dahilinde öneri yapabiliriz.

Anlıyorum masaüstü kurmayı pek düşünemiyorum malum fiyatlar çok pahalı :( belki ilerki yıllarda teşekkürler iyi günler.

Anlıyorum masaüstü kurmayı pek düşünemiyorum malum fiyatlar çok pahalı :( belki ilerki yıllarda teşekkürler iyi günler.
Sana tavsiyem şuan laptop fiyatları ikinci elde de sıfırda da uçuk fiyatta. Elindeki laptopu olabilecek en iyi fiyata satıp, APU bir sistem toplaman. Hem elinden fazla para çıkmaz hem de şuana kadar çıkmış oyunların çoğunu yüksek ayar olmasa da kaliteli ve akıcı bir şekilde oynama fırsatın olur. Emin ol çok daha kârlı olursun. Ayrıca ileriye dönük orta segment bir ekran kartı da alacağın zaman yıllar boyu idare eder seni.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı