R5 M230 ve i5-4210U Oyun Performansı

AmiralBey

Hectopat
Daha fazla  
Bu sistemle lowda bile olsa ne oynarım?

sistem.png

Ekran kartın yetersiz çoğu oyunu lowda kasarak oynarsın.

Sizde yerden yere vurdunuz ekran kartını aynı ekran kartı bende de var Just Cause 2 gibi güzel grafikli ve çok iyi olmasada iyi sistem isteyen bir oyunu 40-50 fps en yüksek ayarlarda oynuyorum. ETS 2 yüksek ayarlarda 30-40 FPS aynı şekilde CS GO 100 FPS ve ustu Farming simulator very HIGH 1280×720 60-70 FPS oynuyorum Goat simulator Stranded Deep WWE 2K15 40-50 FPS alıyorum ( bakın bu oyun iyi sistem ister ) o kadar da kötü değil HD 5000 Graphichs yaptınız yav YouTube da GTA 5 40-50 FPS oynuyor bu kartla birde video çekerken ?

Sizde yerden yere vurdunuz ekran kartını aynı ekran kartı bende de var Just Cause 2 gibi güzel grafikli ve çok iyi olmasada iyi sistem isteyen bir oyunu 40-50 fps en yüksek ayarlarda oynuyorum. ETS 2 yüksek ayarlarda 30-40 FPS aynı şekilde CS GO 100 FPS ve ustu Farming simulator very HIGH 1280×720 60-70 FPS oynuyorum Goat simulator Stranded Deep WWE 2K15 40-50 FPS alıyorum ( bakın bu oyun iyi sistem ister ) o kadar da kötü değil HD 5000 Graphichs yaptınız yav YouTube da GTA 5 40-50 FPS oynuyor bu kartla birde video çekerken ?
merhabalar aynı laptoptan bendede var bende 1 2 yıl öncesine kadar çok iyi performans alıyordum ama şuan ets, zula, csgo, ve fernbus simulatorde fps im çok iyi fakat drop sorunu yaşıyorum size şunu soracağım raminiz kaç gb ve en son temizlik ve bakım işlemini ne zaman yaptınız ve ssd mi yoksa harddisk mi kullanıyorsunuz?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı