Manco Hectopat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 820 Çözümler 4 22 Ocak 2022 #1 Ekran kartı AMD R5 M230 R5 M230'un Windows 8.1 driverını bulamadım. Eskiden vardı ama sanırım kaldırıldı. Acaba bulma şansım var mı?
R5 M230'un Windows 8.1 driverını bulamadım. Eskiden vardı ama sanırım kaldırıldı. Acaba bulma şansım var mı?
L Lemmy Kilmister Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 2.630 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Ocak 2022 #2 Manco dedi: R5 M230'un Windows 8.1 driverını bulamadım. Eskiden vardı ama sanırım kaldırıldı. Acaba bulma şansım var mı? Genişletmek için tıkla... AMD Drivers and Support for Radeon, Radeon Pro, FirePro, APU, CPU, Ryzen, desktops, laptops www.amd.com Manco dedi: R5 M230'un Windows 8.1 driverını bulamadım. Eskiden vardı ama sanırım kaldırıldı. Acaba bulma şansım var mı? Genişletmek için tıkla... Bulamazsan buradan indir o kurar.
Manco dedi: R5 M230'un Windows 8.1 driverını bulamadım. Eskiden vardı ama sanırım kaldırıldı. Acaba bulma şansım var mı? Genişletmek için tıkla... AMD Drivers and Support for Radeon, Radeon Pro, FirePro, APU, CPU, Ryzen, desktops, laptops www.amd.com Manco dedi: R5 M230'un Windows 8.1 driverını bulamadım. Eskiden vardı ama sanırım kaldırıldı. Acaba bulma şansım var mı? Genişletmek için tıkla... Bulamazsan buradan indir o kurar.
Manco Hectopat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 820 Çözümler 4 22 Ocak 2022 #3 Lemmy Kilmister dedi: AMD Drivers and Support for Radeon, Radeon Pro, FirePro, APU, CPU, Ryzen, desktops, laptops www.amd.com Bulamazsan buradan indir o kurar. Genişletmek için tıkla... Graphics ile Previous Driverın ne farkı var? çünkü burdaki sürüm daha güncel https://www.amd.com/en/support/prev...s/amd-radeon-r5-200-series/amd-radeon-r5-m230
Lemmy Kilmister dedi: AMD Drivers and Support for Radeon, Radeon Pro, FirePro, APU, CPU, Ryzen, desktops, laptops www.amd.com Bulamazsan buradan indir o kurar. Genişletmek için tıkla... Graphics ile Previous Driverın ne farkı var? çünkü burdaki sürüm daha güncel https://www.amd.com/en/support/prev...s/amd-radeon-r5-200-series/amd-radeon-r5-m230