R5 M330 Driver nereden indirilir?

KennyAceRip

Kilopat
Arkadaşlar ben laptop kullanıyorum. 2 ekran kartı var biri R5 Graphics 512 MB. (İşlemcinin ekran kartı. ) Bilgisayarı aldığımdan belli bu ekran kartını kullanıyormuşum. Bir de R5 M330 2 GB olan ekran kartı var. Onu birincil yapmaya çalışırken ikisi de silindi sonra Driver Booster'dan R5 Graphics geri geldi ama R5 M330 geri gelmedi. Nasıl geri getireceğim?
Bir de R5 M330 u geri getirince nasıl onu 1. Ekran kartı yapacağım? GTA 5'de çok drop yiyor yoksa.
Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:

DDU programını indirmiştim ama bi türlü nasıl kullanılacağını anlamadım. Şuanda bilgisayarda değilim yarın yardım edebilirsen sevinirim hayırlı akşamlar iyi geceler.

Bizim rehberimiz mevcut sitemizde. İşlemleri dikkatle yaparsanız kolayca yapılabilir.

Yukarıda verilen bağlantıya göre DDU ile ekran kartı sürücüsünü kaldır.
Driver booster gibi yazılımları kullanma. Bu yazılımlar yanlış sürücü kurup sistemi bozabiliyor.
Windows 10 kullanıyorsan windows update üzerinden temel olarak sürücüyü yükleyebilirsin.
Sonrasında sitesinden güncel versiyonlarını yükleyin.
Ekran kartı isimlerini öğrenmek için Windows+R tuşu ya da başlat sağ tıklayıp Çalıştır'ı aç.
Sonrasında çalıştır arama kutusuna ''dxdiag'' yaz.
Çıkan sayfada Ekran ve Oluşturucu sekmelerinde ekran kartları'nın bilgilerini görebilirsin.

Format atsam dosyaları nasıl saklıcam? Yani GTA 5 i saklamak istiyorum o kadar güncelleme yaptı. Tekrar uğraşmak istemiyorum.

Şuanda format attım Windows 8 Pro yaptım ama o driver’ın Windows 8 için olanı yok 8.1 olanı var. 8.1 i kursam olur mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…