R5 M330 düşük performans veriyor ve takılmalar oluyor

habuttik

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
3080 Tİ SUPRİM X 16 GB i9 14900KF CORSAİR x2 16 GB RAM
Merhaba arkadaşlar. Sorun bilgisayarımın ekran kartlarında sanırsam. Bilgisayarı 2019 yılında satın aldık. İlk 6 7 ay falan sıkıntı çıkartmadan oynatıyordu. Ama sanırım o zamanlar Intel yani dahili ekran kartında oynuyormuşum. Bugünden 1 yıl önce falan farkına yeni vardım başka ekran kartımın olduğunu yaşım küçük olduğundan. Ekran kartı Radeon R5 M330 digeri de Intel HD Graphics 620. markası HP laptop. Her oyunda (Roblox'ta bile) AMD ekran kartı ile giriş yaptığımda 5FPS'den yukarıya cıkmıyor. Intel'e geçiş yapıyorum Intel'de de 60 FPS güzel güzel oynarken bir anda 5-10 FPS'lere düşüyor 3-4 saniye sonra düzelip tekrar 60 FPS olup yine aynısı tekrarlanıyor her oyunda. İki ekran kartını da açık bıraktım yine aynı sorun oluşuyor. Termal macunu 8-9 ay önce yaptırdık. Akrabamız olan kişiye gönderdim bilgisayarı termal macun sürünecek falan dedim sürdü mü ondan emin değilim. Laptopun altında soğutucu var 2 bucuk yıldır falan bu sorunla uğraşıyorum pls taktik verin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…