R5 M330 Just Cause 2 Kasma Sorunu

Kutluhansn

Megapat
Daha fazla  
Merhaba, eskiden Steam'dan Just Cause 2 almıştım. Hikaye modunu çok az oynamıştım. Asıl alma amacım arkadaşlarımla Multiplayer oynamaktı ve normal ayarlarda 75 FPS gibi bir rahatlıkla oynadım. Oyunu sildikten sonra tekrar yüklemeye karar verdim ve yükledim, ama oyunu açtığımda hem hikaye modunda hem de Multiplayer modunda 20 FPS'den yukarı çıkmıyor. Bunu neden kaynaklanıyor olabilir?
  • AMD Redeon R5 M330 2 GB
  • 4 GB RAM
  • Intel(R) Core(TM) İ5-5200 CPU 2.20 GHz (4 CPUs)
  • Directx 12

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunun exe dosyasını AMD ekran kartına tanıtın.
AMD Radeon Ayarları Geçişli Grafikleri Yapılandırma
Ayriyeten eski oyunlara sırf daha iyi gözüksün diye bazı Grafik ayarları ekliyorlar. Bu ayarlar çoğunlukla oyun motoru ile uyumlu olmadığın aşırı derecede FPS düşürebiliyor. Grafik ayarlarını tek tek kontrol etmeyi de unutmayın.

Teşekkürler deneyeceğim. Ama sorunu oyunu açtıktan sonra Gamepad takarak kasma sorununu düzelttim. Garip ama oyunu açtıktan sonra klavyenin USB'sini çıkarıp gamepad takınca oyun 60 FPS oluyor :). Oyun kasması geçtikten sonra Gamepadı çıkararak klavyeyi takıp sorunsuz oynuyorum.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı