Selamlar, birkaç günlüğüne evden ayrıldım. Laptop ile zaman geçirmek için Minecraft oynayacaktım ancak hiçbir şekilde AMD ekran kartını çalıştıramıyorum. Aşağıda ki SS'te gördüğünüz üzere devreye girmiyor oyunda. Bunu nasıl ayarlayabilirim? Gül gibi laptopla kasarak oyun oynamak koyuyor.
Radeon yazılımı ve driver versiyonu uyuşmuyor diyor. Dediğiniz gibi DDU ile silip yeni driver kurmayı deneyin o da olmaz ise eski driverları kurmayı deneyin.
Hocam eski driverlar sıkıntılı. Ben yaklaşık 3 sene boyunca R5 M330'u kullanamadım. Sonra driver güncellemeyi falan öğrendim. En son ki Radeon Software'i indirince kullanmaya başladım.
Oyun kısmına geliyoruz ve sağdan üç notaya tıklayıp 'bir oyun ekle' kısmına tıklıyoruz.
Gelen ekrandan javaw.exe, java.exe ,jawaws.exe ve minecraft.exe'yi ekliyoruz.
C:\program files (X86)\common Files\Oracle\Java\javapath bu Java Exe'leri genelde burada olur.
Dediklerinizi yaptım şimdi deniyorum yeniden. @Chitoge Kirisaki Maalesef durum hala aynı. Brave tarayıcısını kullanırken bile AMD ekran kartı devreye giriyor, ancak Minecraft oyununda devreye girmiyor.