Feridun BALABAN Hectopat Katılım 1 Ekim 2017 Mesajlar 17 30 Ocak 2018 #11 TerabyteForever dedi: Kurulum diskinin içindeki OsxAptioFix2Drv dosyalarını silmelisin diye biliyorum. @claus Genişletmek için tıkla... o dosya tam olarak nerede?
TerabyteForever dedi: Kurulum diskinin içindeki OsxAptioFix2Drv dosyalarını silmelisin diye biliyorum. @claus Genişletmek için tıkla... o dosya tam olarak nerede?
T TerabyteForever Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2017 Mesajlar 6.714 Makaleler 7 Çözümler 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2018 #12 Feridun BALABAN dedi: o dosya tam olarak nerede? Genişletmek için tıkla... Windows'ta olan dosya arama özelliği ile USB'nin içinde arama yapın.
Feridun BALABAN dedi: o dosya tam olarak nerede? Genişletmek için tıkla... Windows'ta olan dosya arama özelliği ile USB'nin içinde arama yapın.
Feridun BALABAN Hectopat Katılım 1 Ekim 2017 Mesajlar 17 31 Ocak 2018 #13 O dosyayı buldum değiştirdim ama hala aynı hatayı alıyorum. Ne yapmalıyım?
Sinancetintas Kilopat Katılım 25 Haziran 2017 Mesajlar 16 Yer Sofia/Bulgaria Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Software Developer 6 Haziran 2019 #14 Merhaba Feridun bey, Son durum nedir çözebildiniz mi bu durumu aynı donanımlara sahip bir bilgisayar var elimde bunu mümkünse OS X e çevirmek istiyorum. @Feridun BALABAN teşekkürler şimdiden
Merhaba Feridun bey, Son durum nedir çözebildiniz mi bu durumu aynı donanımlara sahip bir bilgisayar var elimde bunu mümkünse OS X e çevirmek istiyorum. @Feridun BALABAN teşekkürler şimdiden
Feridun BALABAN Hectopat Katılım 1 Ekim 2017 Mesajlar 17 10 Haziran 2019 #15 Malesef olmadı ve bende denemeyi bıraktım.