zKEBAB Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 3.128 Makaleler 2 Çözümler 16 7 Temmuz 2020 #121 cengover_ekin dedi: O kadar zor mu gentoo kurmak? Merak ettim, sanal makinede deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Kurarsan haber ver hocam çelenk göndereyim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
cengover_ekin dedi: O kadar zor mu gentoo kurmak? Merak ettim, sanal makinede deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Kurarsan haber ver hocam çelenk göndereyim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Arsenik Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 3.655 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer İstanbul 7 Temmuz 2020 #122 Dengesiz Kokarca dedi: Archtan zor(bence). Genişletmek için tıkla... Arch yanında küçük çocuk kalıyor
Dengesiz Kokarca dedi: Archtan zor(bence). Genişletmek için tıkla... Arch yanında küçük çocuk kalıyor
cengover_ekin Kilopat Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 5.325 Makaleler 1 Çözümler 46 7 Temmuz 2020 #123 zKEBAB dedi: Kurarsan haber ver hocam çelenk göndereyim. Genişletmek için tıkla... Siz çelenki hazırlamaya başlayın en iyisi
zKEBAB dedi: Kurarsan haber ver hocam çelenk göndereyim. Genişletmek için tıkla... Siz çelenki hazırlamaya başlayın en iyisi
Dengesiz Kokarca Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Şubat 2020 Mesajlar 4.681 Makaleler 7 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2020 #124 Arsenik dedi: Arch yanında küçük çocuk kalıyor Genişletmek için tıkla... Kurulum açısından evet.
cengover_ekin Kilopat Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 5.325 Makaleler 1 Çözümler 46 7 Temmuz 2020 #125 cengover_ekin dedi: Siz çelenki hazırlamaya başlayın en iyisi Genişletmek için tıkla... Satış yapıyor gibi olmasın ama şimdi sınavlarım var, 15 temmuzdan sonra başlayayım kurmaya. Baktım şimdi biraz, kurma süreci uzunmuş.
cengover_ekin dedi: Siz çelenki hazırlamaya başlayın en iyisi Genişletmek için tıkla... Satış yapıyor gibi olmasın ama şimdi sınavlarım var, 15 temmuzdan sonra başlayayım kurmaya. Baktım şimdi biraz, kurma süreci uzunmuş.
zKEBAB Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 3.128 Makaleler 2 Çözümler 16 7 Temmuz 2020 #126 cengover_ekin dedi: Satış yapıyor gibi olmasın ama şimdi sınavlarım var, 15 Temmuz'dan sonra başlayayım kurmaya. Baktım şimdi biraz, kurma süreci uzunmuş. Genişletmek için tıkla... (Trol yanlış anlaşılmasın)
cengover_ekin dedi: Satış yapıyor gibi olmasın ama şimdi sınavlarım var, 15 Temmuz'dan sonra başlayayım kurmaya. Baktım şimdi biraz, kurma süreci uzunmuş. Genişletmek için tıkla... (Trol yanlış anlaşılmasın)
cengover_ekin Kilopat Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 5.325 Makaleler 1 Çözümler 46 7 Temmuz 2020 #127 cengover_ekin dedi: Siz çelenki hazırlamaya başlayın en iyisi Genişletmek için tıkla... Niye bu kadar güldünüz yav. Bu kadar gülecek ne vardı?
cengover_ekin dedi: Siz çelenki hazırlamaya başlayın en iyisi Genişletmek için tıkla... Niye bu kadar güldünüz yav. Bu kadar gülecek ne vardı?
Arsenik Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 3.655 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer İstanbul 7 Temmuz 2020 #128 cengover_ekin dedi: Niye bu kadar güldünüz yav. Bu kadar gülecek ne vardı? Genişletmek için tıkla... Kurma süresine işlemcini eklemişsindir umarım
cengover_ekin dedi: Niye bu kadar güldünüz yav. Bu kadar gülecek ne vardı? Genişletmek için tıkla... Kurma süresine işlemcini eklemişsindir umarım
cengover_ekin Kilopat Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 5.325 Makaleler 1 Çözümler 46 7 Temmuz 2020 #129 Arsenik dedi: Kurma süresine işlemcini eklemişsindir umarım Genişletmek için tıkla... Şuanda hiçbir bilgim yok kurulum hakkında. Araştırıp 15 temmuzdan sonra başlayacağım.
Arsenik dedi: Kurma süresine işlemcini eklemişsindir umarım Genişletmek için tıkla... Şuanda hiçbir bilgim yok kurulum hakkında. Araştırıp 15 temmuzdan sonra başlayacağım.
Arsenik Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 3.655 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer İstanbul 7 Temmuz 2020 #130 cengover_ekin dedi: Şuanda hiçbir bilgim yok kurulum hakkında. Araştırıp 15 temmuzdan sonra başlayacağım. Genişletmek için tıkla... Paketleri ve kerneli derliyorsunuz yani işlemcinize göre kurulum 2-3 gün sürebilir.
cengover_ekin dedi: Şuanda hiçbir bilgim yok kurulum hakkında. Araştırıp 15 temmuzdan sonra başlayacağım. Genişletmek için tıkla... Paketleri ve kerneli derliyorsunuz yani işlemcinize göre kurulum 2-3 gün sürebilir.