NuLDeRGAMER Picopat Katılım 7 Eylül 2020 Mesajlar 81 Çözümler 2 27 Mayıs 2021 #1 4 GB RAM, Intel Core 7. nesil i5 işlemci, Radeon R5 M330 ekran kartı, W10 64 Bit, 512 GB HDD. Minecraft'ı shader mod ile oynamak istiyorum. Acaba bu sistem kaç FPS verir?
4 GB RAM, Intel Core 7. nesil i5 işlemci, Radeon R5 M330 ekran kartı, W10 64 Bit, 512 GB HDD. Minecraft'ı shader mod ile oynamak istiyorum. Acaba bu sistem kaç FPS verir?
sppoody Hectopat Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 194 Çözümler 2 27 Mayıs 2021 #2 NuLDeRGAMER dedi: 4 GB RAM, Intel Core 7. nesil i5 işlemci, Radeon R5 M330 ekran kartı, W10 64 Bit, 512 GB HDD. Minecraft'ı shader mod ile oynamak istiyorum. Acaba bu sistem kaç FPS verir? Genişletmek için tıkla... Deneme imkanın yok mu?
NuLDeRGAMER dedi: 4 GB RAM, Intel Core 7. nesil i5 işlemci, Radeon R5 M330 ekran kartı, W10 64 Bit, 512 GB HDD. Minecraft'ı shader mod ile oynamak istiyorum. Acaba bu sistem kaç FPS verir? Genişletmek için tıkla... Deneme imkanın yok mu?
NuLDeRGAMER Picopat Katılım 7 Eylül 2020 Mesajlar 81 Çözümler 2 27 Mayıs 2021 #3 sppoody dedi: Deneme imkanın yok mu? Genişletmek için tıkla... Var ama ilk önce sormak istedim.
3 332579 Kilopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 3.666 Makaleler 3 Çözümler 25 27 Mayıs 2021 #4 Kaldırabilir fakat ayar yapman lazım.Orta çözünürlükte bir shader olsun.
Callisto1232 Kilopat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 1.734 Makaleler 3 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2021 #5 Hangi shader olduğuna bağlı, fakat en az 60 FPS oynarsınız diye düşünüyorum. Tabii şu ayarları yaparsanız daha fazla da olabilir: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Hangi shader olduğuna bağlı, fakat en az 60 FPS oynarsınız diye düşünüyorum. Tabii şu ayarları yaparsanız daha fazla da olabilir: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
ns sec Decapat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 272 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2021 #6 Yanlış bilgi Callisto1232 dedi: Hangi shader olduğuna bağlı, fakat en az 60 FPS oynarsınız diye düşünüyorum. Tabii şu ayarları yaparsanız daha fazla da olabilir: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Monitörünüz kaç Hz ise o Hz'den fazla FPS alamazsınız sadece kağıt üzerinde.
Callisto1232 dedi: Hangi shader olduğuna bağlı, fakat en az 60 FPS oynarsınız diye düşünüyorum. Tabii şu ayarları yaparsanız daha fazla da olabilir: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Monitörünüz kaç Hz ise o Hz'den fazla FPS alamazsınız sadece kağıt üzerinde.
Callisto1232 Kilopat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 1.734 Makaleler 3 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2021 #7 ns sec dedi: Monitörünüz kaç Hz ise o Hz'den fazla FPS alamazsınız sadece kağıt üzerinde. Genişletmek için tıkla... Alırsınız, fakat hissedemezsiniz.
ns sec dedi: Monitörünüz kaç Hz ise o Hz'den fazla FPS alamazsınız sadece kağıt üzerinde. Genişletmek için tıkla... Alırsınız, fakat hissedemezsiniz.
NuLDeRGAMER Picopat Katılım 7 Eylül 2020 Mesajlar 81 Çözümler 2 28 Mayıs 2021 #8 ns sec dedi: Monitörünüz kaç Hz ise o Hz'den fazla FPS alamazsınız sadece kağıt üzerinde. Genişletmek için tıkla... Hayır alırız ama gözümüz yine 60 FPS algılar.
ns sec dedi: Monitörünüz kaç Hz ise o Hz'den fazla FPS alamazsınız sadece kağıt üzerinde. Genişletmek için tıkla... Hayır alırız ama gözümüz yine 60 FPS algılar.
ns sec Decapat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 272 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2021 #9 NuLDeRGAMER dedi: Hayır alırız ama gözümüz yine 60 FPS algılar. Genişletmek için tıkla... Onu demeye çalışmıştım yanlış bilgi algılanmış.
NuLDeRGAMER dedi: Hayır alırız ama gözümüz yine 60 FPS algılar. Genişletmek için tıkla... Onu demeye çalışmıştım yanlış bilgi algılanmış.
sppoody Hectopat Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 194 Çözümler 2 28 Mayıs 2021 #10 Aslında benim monitörüm 60Hz olmasına rağmen SonOyuncu da FPS'i 60'a sabitleyince kastığını hissediyordum. Kısıtlamayınca daha akıcı oluyordu.
Aslında benim monitörüm 60Hz olmasına rağmen SonOyuncu da FPS'i 60'a sabitleyince kastığını hissediyordum. Kısıtlamayınca daha akıcı oluyordu.